Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Smouli no něco tam určitě je
,ale je to ružové?mi totiž blbne notas a neumí mi zvětšit fotku
,hodinu to zpracovává a nakonec napíše,že se stala chyba
,takže to vidím dost mizerně,ale něco určitě jo,Ježiš Smouli moc ti přeju,aby to bylo ono
![]()
Šmouli, na téhle něco vidím
Jééé, já snad nedospím…jsem zvědavá na zítřejší!!!
baby juchúúú som rada, že už mi veríte,že mi nešibe a naživo ju vidím úplne normálne aj bez oka…
ja viem, je to len stínek, dôležité je aby silnel, ale aj tak je to tiež hlboko po limite ![]()
bez okna som chcela napísať
![]()
nicoll diik za negáče tam ju vidím krásne
natu bože, ani nevieš som šťastná aj z toho sivého ducha-ja nepotrebujem ani ružového heh len nech je aj taký poteší ![]()
Natulaa:já vím
já zas nekupuji zbytečně drahé mám krásnou konvicu za 400kč.a líbila se mi stejně nejvíc
![]()
a mikrovlnky se mi teda líbily ty dražší ale to zase nemůžem ale vůbec mi to nevadí ![]()
Jodi:stěhujem se o víkendu už..a to mi připomíná to,že nevím potom kdy se dostanu na net.ještě ho tam nebudem mít zapojený . ![]()
jj moc se těším nejvíc na to až malému uděláme pokojíček.sice nebude ještě kompletní ale aspon i tak jsem mu koupila plno hezkých věciček ![]()
tak sa prídem ráno mrknúť ako ti to Smouli dopadlo - držím palce…
ahojte.. ![]()
Kurník a zase čekat až do rána
,doufám,že vám pujde zítra v práci net?
![]()
smouli: já vždycky vidím aspon stínek ale bohužel ted nevídím opravdu nic a to se dívám pořád dokola.a fakt nic
![]()
mscat nevadí,
ja mám pocit, že mne vždy pred mrchou prirodzene stúpne dáky hormón a trošku sfarbí tak deň dva pred mrchou tt a potom príde hnusoba červená-preto taký,to nesilnejúcim stínkom už neverím vlastná skúsenosť
presne lauri viem o čom je reč - veď som to už vyššie mscat napísala
smouli píše:
presne lauri viem o čom je reč - veď som to už vyššie mscat napísala
ale preco ma niekto cistobiely sakra ![]()