Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
baby tak mm mi povedal, že toho duchá vidí,ale že takých sme už mali ![]()
smouli:jej…no tak pak dej vědět jak to s ní dopadlo
chuděra ale.
holky já ted snědla schutí dvě toppinky pořádně načesnekované a natřené taveným sýrem mnam..ale čekám až mi začne být teda pěkně špatně
![]()
mscat: tak ty mi robis chute, hej?
![]()
cukrus: super, tes sa, aspon babo nebude take velke ![]()
smouli: zivot je obcas poriadne drsny. Ja som tip cloveka, co by potrat asi velmi tazko znasal
Chuda, ale ono pokial nic nepovedia lekari, nie je to stratene
Inak poobede som citila nieco v brusku. Asi si to uz namyslam, ale vraj take nieco by mohli byt pohyby dietatka
Tak som zvedava, ci sa casom ukaze, ze je to ono - alebo naopak budem sa smiat ako som si namyslala ![]()
albao
nič si nenamýšľaš ty tam máš bábo heh
no je ten život krutý, hej ešte dr. nič nepovedali ![]()
albao:hej dala by sis
![]()
noo můžou to být pohyby však začalas pátý měsíc tak proč ne
![]()
jeeeej, albi, urcite to bolo ono.. ako take bublinkovanie alebo motyliky v brusku? jeeeej
baby
Uvidime, ja som si nie ista ![]()
ella najprv ako take male „pac“ do stredu podbruska a potom ako take bublinky cca 2 cm smerom dolava trosku a po 5 minutach co som si chytila brusko uz zase nic
MM sa mi smial, ze to bol obed ![]()
albi, mňa prvé pohyby šteklili a cítila som ich, ako keby mi plávala v bruchu rybka
Určite sú to pohyby
U mňa boli od 16.-17.tt…
flam
16-17 tt uz? Ja som teraz 18tt
Budem si musiet s drobcom pohovorit v tichosti a ked poviem „pac“, tak ma kopne … aby som sa to naucila rozpoznavat
![]()
albi, ved podla tt uz aj je cas na prve pohyby, nie? urcite je to ono ![]()
albao píše:
babyUvidime, ja som si nie ista
ella najprv ako take male „pac“ do stredu podbruska a potom ako take bublinky cca 2 cm smerom dolava trosku a po 5 minutach co som si chytila brusko uz zase nic
MM sa mi smial, ze to bol obed
acko no prvorodicky bezne aj po 20tt mozu, ale casto medzi 18-20 tt vraj ![]()
flam tak drobec bude este aj rozlicne kopat? To bude ako sa ucit cudzie jazyky. Mohla by som ho naucit morzeovku a potom y mi vyklepkaval „chcem cokoladu“ ![]()
albao:to bude mimi
![]()
já to myslím cítila až později ty pohyby někdy po 20týdnu asi ![]()