Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
27.7.10 18:14

baby tak mm mi povedal, že toho duchá vidí,ale že takých sme už mali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 18:19

smouli:jej…no tak pak dej vědět jak to s ní dopadlo :-( chuděra ale.

holky já ted snědla schutí dvě toppinky pořádně načesnekované a natřené taveným sýrem mnam..ale čekám až mi začne být teda pěkně špatně :jazyk: :-D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 18:21

mscat: tak ty mi robis chute, hej? :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

cukrus: super, tes sa, aspon babo nebude take velke :palec:

smouli: zivot je obcas poriadne drsny. Ja som tip cloveka, co by potrat asi velmi tazko znasal :-( Chuda, ale ono pokial nic nepovedia lekari, nie je to stratene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 18:23

Inak poobede som citila nieco v brusku. Asi si to uz namyslam, ale vraj take nieco by mohli byt pohyby dietatka :nevim: Tak som zvedava, ci sa casom ukaze, ze je to ono - alebo naopak budem sa smiat ako som si namyslala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 18:27

albao :mrgreen: nič si nenamýšľaš ty tam máš bábo heh

no je ten život krutý, hej ešte dr. nič nepovedali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429

albao:hej dala by sis :mrgreen: :mrgreen: :wink:

noo můžou to být pohyby však začalas pátý měsíc tak proč ne :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205

jeeeej, albi, urcite to bolo ono.. ako take bublinkovanie alebo motyliky v brusku? jeeeej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 18:30

baby :lol: Uvidime, ja som si nie ista :nevim:

ella najprv ako take male „pac“ do stredu podbruska a potom ako take bublinky cca 2 cm smerom dolava trosku a po 5 minutach co som si chytila brusko uz zase nic :think: MM sa mi smial, ze to bol obed :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
27.7.10 18:31

albi, mňa prvé pohyby šteklili a cítila som ich, ako keby mi plávala v bruchu rybka :mrgreen: Určite sú to pohyby :wink: U mňa boli od 16.-17.tt…

• Citovat
  • Upravit
12225
27.7.10 18:32

flam 8-o 16-17 tt uz? Ja som teraz 18tt :think: Budem si musiet s drobcom pohovorit v tichosti a ked poviem „pac“, tak ma kopne … aby som sa to naucila rozpoznavat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 18:33

albi, ved podla tt uz aj je cas na prve pohyby, nie? urcite je to ono :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
albao píše:
baby :lol: Uvidime, ja som si nie ista :nevim:ella najprv ako take male „pac“ do stredu podbruska a potom ako take bublinky cca 2 cm smerom dolava trosku a po 5 minutach co som si chytila brusko uz zase nic :think: MM sa mi smial, ze to bol obed :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: nepočúvaj manžela… ja som vždy vravela, že hádam si rozoznám dieťa od vetrov 8-o :lol: a potom sa to pekne stupňovalo, teda pohyby boli stále častejšie a najzaujímavejšie na nich bolo to, že každý týždeň som ich pociťovala ináč… teda keď už som si zvykla, tak sa zmenili… ale to bolo určite tým, ako bábätko rastie, tak sa mení aj pociťovanie pohybov :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
6530

albi a foto bruška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 18:35

acko no prvorodicky bezne aj po 20tt mozu, ale casto medzi 18-20 tt vraj :think:

flam tak drobec bude este aj rozlicne kopat? To bude ako sa ucit cudzie jazyky. Mohla by som ho naucit morzeovku a potom y mi vyklepkaval „chcem cokoladu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 18:35

albao:to bude mimi :-D :palec:
já to myslím cítila až později ty pohyby někdy po 20týdnu asi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...