Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
baby poraďte čo krásne by som jej mohla napísať,aspoň trošku ju povzbudiť
![]()
acko píše:
smouli, albi dobre vravi… teda ak su tam nejake pochybnosti… ak ano, tak nech skusi este ineho doktora…ci je to naisto ta diagnoza?
veď jej už minulý týždeň v piatok hovorili, že sa im to nezdá ![]()
a ona ešte s priateľom šla od nedele na dovolenku, našťastie len do čiech…
albao píše:
nicol uvidime co to nakoniec bude. Podla sona z 16tt baba, ale to je este len take tipovaniesmouli to musi byt poriadny stres
no ale může být, protože ta druhá fotka nemá s chalanem nic společné. tak velmi babská, jen ten špic na první je takový trošku chalanovsky
šmouli tak to neporadím, já chtěla být sama a pořádně se vyřvat ![]()
tremonti píše:
albi je to ciste dievcatko:)
a mne sa v odhadoch dari:)
hej taky se vždy trefím, jen na živo je to lepší, ale ta druhá fotka to uplně křiči ![]()
smouli: to je tak tazka situacia, ze sa neda nic povedat. Keby si bola s nou, mozes ju objat a to povie vsetko, ale ja som v slovach nemotorna, nevedela by som svoj sucit vyjadrit ![]()
tremonti: tak zatial je viac tipov na babu
Dakujem za tip ![]()
nicol: ono aj ako dycham, tak sa mi brusko nafukuje a splasne, vcera som sa na tom smiala, ze po pupok je pevne a nad pupkom skace podla dychu ![]()
Šmouli, to je mi líto ![]()
Já teda potřebovala být sama, s nikým nemluvit a jen si v klidu brečet… ![]()
hej už som jej napísala,
viem,že je to ťažké a bolí to - že málinko podobné som si už prežila,, ale nech je silná,že myslím na ňu ![]()
smouli:jej to je mi velmi lito vážně!!! ![]()
taky jsem si ted vzpoměla na sebe jak jsem tam ležela já krvácela a čekala na zákrok ![]()
je mi jí líto.ale bohužel..raději at to odejde dřív než aby to bylo postižené mimi
![]()
stává se to bohužel kažtdé druhé..jen kolik nás tu je..je to smutné ![]()
jde o to jaká je povaha…já věděla i přesto že jednou těhu budu a bude to v pořádku.
brala jsem to tak že mimi by nebylo zdravé a je to příroda. ![]()
smouli a to je ta mlada sesterka, co mala vzdy problemy s cyklom?
jodi Tak to vecer MM vytmavim, ze vraj obed!
Mu to budem ukazovat a vysvetlovat, kym sa neprestane smiat ![]()
Smouli, to je mi moc líto. Tady asi slova moc nepomohou. Ale zase je lepší, když miminko odejde teď, hned na začátku, než aby se v pozdějším těhotenství přošlo na to, že miminko nepřežije …
ÁNO albi, teraz sa nenávidím,ako som jej závidela,že ostala tehu len tak - som úplná krava
![]()
mscat ďakujem, ono ja som si našťastie toto ešte neprešla a dúfam,že ani nikdy nebudem musieť ![]()