Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
27.7.10 18:44

baby poraďte čo krásne by som jej mohla napísať,aspoň trošku ju povzbudiť :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
27.7.10 18:46
pokud hodně krvácí,tak je to špatné a holky nemá cenu za každých okolnosti držet něco,co není asi v pořádku,já vím,je to zlé,ale je to bohužel tak,kdyby šlo jen o nějaké špinění,tak neřeknu,ale pokud není srdeční akce,tak není ani bohužel co řešit,moje segra začala potrácet a ž ve 14týdnu a taky začala silně krvávet a podle histologie měl plod nějakou těžkou vadu neslučitelnou se životem,
acko píše:
smouli, albi dobre vravi… teda ak su tam nejake pochybnosti… ak ano, tak nech skusi este ineho doktora… :think: ci je to naisto ta diagnoza?
  • Citovat
  • Upravit
3549
27.7.10 18:48

veď jej už minulý týždeň v piatok hovorili, že sa im to nezdá :-(
a ona ešte s priateľom šla od nedele na dovolenku, našťastie len do čiech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.7.10 18:51
albao píše:
nicol uvidime co to nakoniec bude. Podla sona z 16tt baba, ale to je este len take tipovanie :dance:smouli to musi byt poriadny stres :-(

no ale může být, protože ta druhá fotka nemá s chalanem nic společné. tak velmi babská, jen ten špic na první je takový trošku chalanovsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530

šmouli tak to neporadím, já chtěla být sama a pořádně se vyřvat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687

albi je to ciste dievcatko:)
a mne sa v odhadoch dari:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.7.10 18:53
tremonti píše:
albi je to ciste dievcatko:)
a mne sa v odhadoch dari:)

hej taky se vždy trefím, jen na živo je to lepší, ale ta druhá fotka to uplně křiči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 18:54

smouli: to je tak tazka situacia, ze sa neda nic povedat. Keby si bola s nou, mozes ju objat a to povie vsetko, ale ja som v slovach nemotorna, nevedela by som svoj sucit vyjadrit :nevim:

tremonti: tak zatial je viac tipov na babu :pankac: Dakujem za tip :wink:

nicol: ono aj ako dycham, tak sa mi brusko nafukuje a splasne, vcera som sa na tom smiala, ze po pupok je pevne a nad pupkom skace podla dychu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 18:56

Šmouli, to je mi líto :-(
Já teda potřebovala být sama, s nikým nemluvit a jen si v klidu brečet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549

hej už som jej napísala,
viem,že je to ťažké a bolí to - že málinko podobné som si už prežila,, ale nech je silná,že myslím na ňu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Albi, taky myslím, že to budou pohyby!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 18:58

smouli:jej to je mi velmi lito vážně!!! :cry:
taky jsem si ted vzpoměla na sebe jak jsem tam ležela já krvácela a čekala na zákrok :-(
je mi jí líto.ale bohužel..raději at to odejde dřív než aby to bylo postižené mimi :-( :nevim:
stává se to bohužel kažtdé druhé..jen kolik nás tu je..je to smutné :-(

jde o to jaká je povaha…já věděla i přesto že jednou těhu budu a bude to v pořádku. :nevim: brala jsem to tak že mimi by nebylo zdravé a je to příroda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 18:58

smouli a to je ta mlada sesterka, co mala vzdy problemy s cyklom?

jodi Tak to vecer MM vytmavim, ze vraj obed! :lol: Mu to budem ukazovat a vysvetlovat, kym sa neprestane smiat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
27.7.10 19:01

Smouli, to je mi moc líto. Tady asi slova moc nepomohou. Ale zase je lepší, když miminko odejde teď, hned na začátku, než aby se v pozdějším těhotenství přošlo na to, že miminko nepřežije …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 19:02

ÁNO albi, teraz sa nenávidím,ako som jej závidela,že ostala tehu len tak - som úplná krava :zed: :twisted:

mscat ďakujem, ono ja som si našťastie toto ešte neprešla a dúfam,že ani nikdy nebudem musieť :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí