Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
27.7.10 17:25

ahojte, uz som home z prace :-)

k tomu ze mamatesty su robene v cine - ako tu uz niekto poznamenal, ze a co nie je? aj wondfo su robene v cine. podla mna pri testovani treba uplnatnovat taku zdravu logiku, ze ak tienik vybehne v limite, resp. pred zaschnutim, tak mozno sa tesit na zajtrajsi testik. ak sa tam objavi po limite, resp. po zaschnuti, tak to treba povazovat za negativne, samozrejme, zajtrajsok moze priniest iny vysledok (ak uhniezdenie bolo neskor). co sa mne zda, tak vacsinou ruzove tieniky vidno v limite a bezfarebne sa objavuju po limite…

smouli, na tom tvojom testiku je nieco vidiet, otazka je aku to ma farbicku a kedy to tam vybehlo.

lauri, ty si neskusala ocikavat tehu testik aj niekedy na zaciatku cyklu a potom pred ovu, alebo tesne po ovu? ak by si mala dusikov aj vtedy, tak mas asi zvysene HCG non stop. ak vtedy dusikov nemas, tak potom asi dochadza k oplodneniu, mozno nejak slabo sa to chce uchyti (vyluci sa trosilinku HCG) ale neudrzi sa a hned odchadza. inak si to neviem vysvetlit. :nevim:

este nieco som chcel napisat, ale som zabudol uz :think: :think: :think: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 17:27

ella, dovolim si tvrdit, ze ten predposledny odspodu, ze vajko sa uchytilo a potom odislo. to uz je slabo ruzova ciarka.
presne toto vcera vravel hruzik, ze vo vacsine pripadov ked sa deje sexik v tom spravnom case, tak dochadza k oplodneniu, ale az 80% pripadov konci, ze sa to odplavi, lebo bud geneticky je vajko zle, alebo tam vstupi iny faktor (sliznica, choroba, atd…).

Příspěvek upraven 27.07.10 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 17:28

no nič kŕčok sa mi už pomaly rozlieva, takže skúsim testík zas ráno, ale rátam s mrchou tak do cca 2-3dní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

cukru, super, tak o jednu starost menej. a zajtra bude zase o dalsiu menej, lebo vsetko bude isto ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549

acko vybehlo to poriadne neskoro a farba taká duchova :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 17:31
zuztek píše:
ahojte, bola som dnes na cystoskopii, bolo to hnusne vysetrenie :poblion: ze mam trochu zuzenu mocovu ruru, tak mi ju rozsiroval, teraz ma vsetko reze, dufam ze do zajtra to prejde, a ze mi to tam ten stary doktor nedobabral…
ale co neurobim pre to aby som uz mohla byt tehulka… :roll:
zuztek, fiha a preco si na to isla? ved liekmi ti problem preliecili, ci nie?
ja mam problemy s mocurom uz 2 roky a nie a nie sa ich zbavit, tak som toto vysetrenie chcela. ale viaceri urologovia mi to neodporucali, ze vacsinou prave pocas tohto vysetrenia sa tam zavedie infekcia a pravdepodobne nic u mna nezistia. ale stale nad tym vaham :think:
pi teraz kolko vladzes brusnic, a papaj nejake tabletky na mocur, nech sa ti tam nieco neuchyti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 18:01

baby teraz mi volala mama, že tú moju sesterku odviezli do nemocky, že strašne krváca a že ešte ani dr. nevedia, či ide o potrat, alebo len mrchu cez tehu chápete :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.7.10 18:04

ahojte babulky tak uz som spat z dovolenky tych 5 dni prebehlo ani neviem ako:)
ako ste sa tu mali??? nejake nove tehule?
myslim ze augustovka tam ma pozitivny testik dnes:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.7.10 18:05

ahaaa nie ona tam ma este junovy grafik:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 18:08

smouli v ktorom je tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.7.10 18:09

takk ovu testik uz slabne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 18:10

tremonti, pravdu si mala v prvom prispevku :-) augustovka mala dneska // :-) ten cyklus zacal v juni, ale trva este stale a snad teda bude trvat 9 mesiacov :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 18:12

acko asi 7-8tt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 18:13

Nicoll :potlesk: šak ste poistili ešte treba :hug: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.7.10 18:13

jaaaj tak ja som este asi na dovolenke:)
potichucky gratulujem a drzim palce augustovke:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí