Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JODI
tak takého malilinkého šmolíka by som brala ![]()
ja som sa dneska trošku rozdepkovala a zašla som sa ukľudniť do jedného špeci obchodu s prípravkami na vlasy a kúpila som si šampón,kúru a olejček na vlasy za hriešnych vyše 50€ ale bolo mi to ako si jedno ![]()
nicol veď práve som to písala, že som si ráno asi prvý krát zabudla dnes zmerať, ako naschvál ![]()
baby a robia tie 10mamtesty nové falošných duchov???
lebo ja tam fakt čosi vidím, je to po termíne asi 10min ale vidím
zase nádeje ![]()
Šmouli, tak na fotce teda nevidím nic
Ale to není z ranní moči,že?
Doufám, že máš dostatečné zásoby a ráno testneš znovu!
no mě 10ka udelala krásnýho ducha ještě před ovulkou. Nejlíp jak už je to růžové aspon trocha.
Zkusila sem ale nevim no
nicol
čo pred ovu tak to načo už vôbec testujeme - tu už nikto nič negarantuje, aj mamtest sa pos…ral ![]()
smouli ahoooj… men tiez bolo dnes v noci tak zleeee
strasna migrena fuuuj..
videla si testik augustovky ??? tiez 10-ka. kuk do foteik tematu.
lauri chúďa, asi to robí to počasie ![]()
hej hej videla, no ale to už nie je duch ale ružovkastá čiarka krásna, takú keby som mala som najšťastnejšia na svete ![]()
No ten tvůj testík…nepsalas, žes dneska dělala těhu test a něco tam je???
smouli píše:
lauri chúďa, asi to robí to počasiehej hej videla, no ale to už nie je duch ale ružovkastá čiarka krásna, takú keby som mala som najšťastnejšia na svete
ano, cize verit sa da len takym asi na MT10… ostatne co ledva vidno su len haluze.. aj u mna ![]()
Jodi píše:
No ten tvůj testík…nepsalas, žes dneska dělala těhu test a něco tam je???
nééé už dřív tento cyklus sem zkusila, sem si myslela že ovu byla na ten 15dc ale nebyla, no a naskočil ten velky kanal, ale pak uz zase nic ![]()
jaj ten dnešní kanálek, nooo sem zkusila ale ten vyfotit nejde to jen fakt tak okem.
Jinak smouli toto mi to udelalo ted v anovuláku ![]()
ahojte, vidím že „kritizujete“ testíky…
ja nedám zatiaľ dopustiť na WomanSecret - len som videla teraz nejaké nové balenie s nádobkou a je to zbytočne predražené… ![]()
to prečo furt tí výrobcovia dodrbú niečo, čo je dobré…??