Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte, bola som dnes na cystoskopii, bolo to hnusne vysetrenie
ze mam trochu zuzenu mocovu ruru, tak mi ju rozsiroval, teraz ma vsetko reze, dufam ze do zajtra to prejde, a ze mi to tam ten stary doktor nedobabral…
ale co neurobim pre to aby som uz mohla byt tehulka… ![]()
zuztek píše:
ahojte, bola som dnes na cystoskopii, bolo to hnusne vysetrenieze mam trochu zuzenu mocovu ruru, tak mi ju rozsiroval, teraz ma vsetko reze, dufam ze do zajtra to prejde, a ze mi to tam ten stary doktor nedobabral…
ale co neurobim pre to aby som uz mohla byt tehulka…
chudatko, juj to muselo boliet nie ??
smouli, tiez tam ciarku nevidim, ale urob zajtra z ranneho, verim ze ak teraz nieco slabe vidis tak zajtra to bude uz krasna ciarka ![]()
smouli:nooo…já mám oči fakt dobré
musím hodně hodně s něma koulit a zaostřovat
..možná něco slabunkého by tam mohlo být..ale víš jak
zítra by to mělo jít vidět určo líp ![]()
lauri, vtedy to az tak nebolelo, asi to potieral anestetikom, ale teraz ked piskam je to hnusne
ale bola som zhrozena ako to robil, takymi kovovymi rurkami, fuj, sak uz zijeme v 21.storoci!!!
mscat zajtra to už klesne a príde pomaly mrcha,keby to bolo tehu čiarka je iná - minimálne ako u augustovky
smouli
já na 11DPO v lednu neměla ani stíneček na tomto mamatestu.
Lauritka píše:
aha.. nie je to podobne mamtestu 10 ???http://www.fertilityfriend.com/…7607068.html
lauri, toto je wondfo a ma asi tretinovu sirku toho mm10… ale inak si myslim, ze su porovnatelne, aj ked wondfo mi na rozdiel od mm10 duchov nerobil, ved pozri moje testiky minuly cyklus… skusim ich pohladat..
elllla píše:Lauritka píše:lauri, toto je wondfo a ma asi tretinovu sirku toho mm10… ale inak si myslim, ze su porovnatelne, aj ked wondfo mi na rozdiel od mm10 duchov nerobil, ved pozri moje testiky minuly cyklus… skusim ich pohladat..
aha.. nie je to podobne mamtestu 10 ???http://www.fertilityfriend.com/…7607068.html
tak kuk: opravujem - wondfo je asi polovicna sirka MM10…
prvy, stvrty a spodny je wondfo, druhy, treti a piaty je MM10…

Ahojte.. tak glukozove testy mam negativne..len si mam dat pozor na sladkosti.. he..zajtra mam poradnu a to sa bojim aby bolo vsetko ok…dufam ze stav krcku zostal nezmeneny ![]()