Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
27.7.10 19:02
smouli píše:
baby poraďte čo krásne by som jej mohla napísať,aspoň trošku ju povzbudiť :roll: :cry:

smouli, tazko najst slova :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 19:03

kaculad :hug: máš úplnu pravdu a presne si pamätám,ako ste mi to tu pri tom mojom bio. tehu písali, že je to lepšie takto a až teraz si uvedomujem akú ste mali pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 19:07

smouli:a přesně mě napadlo..že či si nevyčítáš třeba že jsi ji to záviděla že k tomu přišla jen tak… :think:
to by si asi každá v ten moment řekla já blbá a já ji to záviděla a ona ted trpí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
27.7.10 19:09

Smoulinko je to tak lepší - my obě to víme. Tohle přece jen ještě nebylo miminko, nemělo srdíčko. Prostě se hned na začátku stala chyba. Později to musí být šílené a ani si to nechci představovat, jak moc…
Určitě se sestře zase brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 19:13

kacul to nie je sestra ale sesterka :hug:

mscat, hej to bol len taký prvotný šok-jednoducho som to u nej nečakala - nikto to nečakal, že by bola tehu …ale potom som si uvedomila,že ona má vlastne dosť ťažký život a aspoň nebude sama - no a vidíš takto to dopadlo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 19:13

Albi, ať si mm chvíli počká a ten oběd ho pořádně nakopne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 19:14
Jodi píše:
Albi, ať si mm chvíli počká a ten oběd ho pořádně nakopne :wink:
:pankac: :pankac: :lol: presne tak!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 19:16

smouli no teraz si to musi rpezit ten smutok, ale potom bude dobre, ked si s nou spravis damsku jazdu na zmrzku alebo tak … aby prisla na ine myslienky :wink: Takto aspon prezivam tazke chvile ja - musim sa vyplakat a potom som vdacna ak mi najde niekto zamienku nemysliet na smutok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 19:19

smouli: jasné..každého hned něco napadne nebo něco si pomyslí…myslím že at je jaká chce ,bude ju to bolet a asi se na mimi už moc těšila. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 19:26

mscat no tešila to viem určite, aj jej priateľ… :cry: je to naozaj kruté :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.7.10 19:28

smoulinka, je mi moc luto Tvojej sesternice :hug:
ale ked otehotnela raz, otehotnie znova a bude to uz v poriadku. aspon to jej moze byt utechou, ze nie je neplodna, ako jej doktori tvrdili. mozno uz bude mat na seba a mterstvo iny pohlad. urcite ju to posunie dalej v zivote :srdce:

a vidim ducha pomerne pekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 19:28

smouli: :-( musí být silná prostě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 19:30

soldi :hug:

vidíš dušíka jeeej :huban: no ale asi to je len ten falošný dušík, lebo kŕčok sa začína rozlievať :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 19:31

Tak som pridala zopar svojich fotiek, nech viete, kto som :wink: Je to len pre priatelov v albume „plachetnica“, tak ak nie ste niekto este priatel hlaste sa mi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 19:31

soldi a presne toto,čo si mi napísala, jej hneť keď bude na to príležitosť poviem - možno ak sa bude dať aj zajtra za ňou skočím do nemocky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí