Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
27.7.10 15:02

Acko ta 15 rocna baba co si jej pomahala nakoniec isla na potrat? Nevies?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
27.7.10 15:07
Kati taky doufám a jedině ta myšlenka mě drží nad vodou,ale mám i křeče v břiše,takže bych to spíš dala za vinu tomu mastnému kuřet,nevím,ale furt ho cítím,tak uvidíme a jo noo,budeme čekat spolu,už aby to bylo :dance: :dance: :dance:
katkamarek píše:
Natul, tak verme, ze sa ti to vyhne. Ale vzdy ked ti bude zle, spomen si preco to robis, a aky to ma dovod a hned ti bude lepsie. :hug: Az mam zimomriavky po tele, ty zacinas 12.8. simulovat a ja cakam na dr. do 13.8., takze mame spolocnu cakacku :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4563
27.7.10 15:11
katkamarek píše:
Acko ta 15 rocna baba co si jej pomahala nakoniec isla na potrat? Nevies?
katka, netusim. napisala som jej kontakty na tu pani co to riesi, som tej pani aj volala, ze ak ju babenka len prezvoni - pre pripad, ze nema kredit - nech jej zavola naspat. babenka potom este pisala do temy a potom sme tam jej argumenty a obavy dost vyvratili a uz sa neozvala. tie nastrocne si zalozili sukromnu temu, tak mozno pise tam… ale skor sa obavam, ze asi si nechala to babo zobrat… :-( tak mi to prijde, ze preto sa asi neozvala ani nic, lebo sa citila blbo…
co uz, spravila som max co som takto na dialku anonymne cez net vedela :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 15:12

kuuurnik baby, ja som uz teraz taka natesena na stvrtkovu FLM :cert: :cert: :dance:
to si neviem predstavit co budem ja robit ked budem musiet cakat na dostatocne DPO na testovanie :mrgreen: :mrgreen: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
27.7.10 15:15

Acko ja sa pytam, ze ci nahodou nevies, lebo som zasla teraz do temy a len tam v nedelu pisala, ze musi urobit to co chce rodina. Ja by som fakt zvolila terapiu sokom pre tie zasrane baby, ked vedia sexovat, tak nech beru aj na vedomie co sa moze stat a ukazala by som im realne obrazky potratu a ako to naozaj prebieha, ved to je uz cloviecik :cert:

No a tvoje cakanie uplne chapem, ja som tiez netrpezlivka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 15:22

katka, presne… premietanie potratu by malo byt normalne sucastou sexualnej vychovy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
27.7.10 15:24

Baby tak ja sa lucim pre dnesok, :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 15:42

ahojte dievčatá :mavam:
ospravedlňujem sa,ale dnes mi nešiel v práci net :pocitac:

ráno som normálne zabudla zmerať bt-to nechápem :zed:
ale testík samozrejme bielo biely-ešte bielší ako včera
dnes som kúpila mamtesty 10 tie nvé-hneť som jeden ocikalal ,,pre istotu,, a samoška,že nič čosi sa tam črtá,ale to len môj bystrí zrak zachytí aj ten najmenší tienik nádeje
inak čo tu nové :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 15:45

natu .{color: fuchsia}“
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9185.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9185.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
27.7.10 15:45

ahojte

co je teda s tou minewkou?? :think:

já si dnes koupila balení mamavit plus k tomu dáreček na strie :-D je tam 110 tablet.Přemýšlela jsem nad tím femibionem 800 ale 30 tablet za 311 kč. když můžu mít za 400kč 110 tablet. no to je podstatný rozdíl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
27.7.10 15:46

smouli, tak fooooot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 15:48

ell a čo to bielo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 15:51

Šmouli- já tu na tebe čekám… už jsem měla strach, kde jsi!! Našemu Šímovi se totiž zdálo, že čekáš malý Šmoulíky!!!
Koukej ten MM vyfotit! HNED :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 15:54

kuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
27.7.10 15:55
moc děkuji Smouli :hug: :hug: a s testíkem mi to je líto :hug: :hug: ,Mscat taky myslím na Minewku,včera naposledy čekala na krev a pak se už neozvala :nevim: :nevim: ,snad je všechno v pořádku
smouli píše:
natu .{color: fuchsia}“
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9185.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9185.gif
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex