Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katlin: woman secret ovu su dobre, ja som ich mala ![]()
inak ako? ja si dnes pred spanim spravim ten obklad a som zvedava ako bude chutit caj gynastan ale nejak mi nevonia
soldi tak ja som si asi vybrala detsku izbu ![]()
http://www.truva.sk/…h/121-bonny/
Je sice skor taka chlapcenska, ale to drevo sa mi paci najviac, a zase nebudeme kupovat dve detske, musi byt aj pre druhe babo, cize to nejak doladim, aby teraz izbicka vyzerala dievcensky
milli, dakujem, ako sa mas? Babo uz kopka?
"**ahojteee ,co mate nove moje zlate?
soldi tu ssooom
ste mi chybali.co mate nove? co sa udialo a neudialo a malo sa udiat?
prepacte,vcera som nebola cely den doma a dnes zase kopa veci,napriklad 3 hodinova domova schodza
,totalne kocurkovo**
.{color: red}"
ale uz som vasa ![]()
MILI no my s dr. čučeli taky a ELIS má teda velké miminko,to klobouk dolu a jak rodila přirozeně nebo císařem ,ona teda bříško měla obrovitánské,to jsem nechápala,jako by čekala dvojčátka ![]()
TOJA
prosímťa čo ste tam riešili 3hodiny?my sme si misleli či si niekde neskolabovala ![]()
Lauritka píše:
rere slabu ruzovu mozes mat aj par dni pred ovu..
lauritka min.mesiac som testovala tak 10dní po sebe a ružovieť mi začala až 2 dni pred ovu a teraz mám tak 10dní pred
no ale teraz budem musieť testovať každý deń aby som o niečo neprišla ![]()
no a testovať som zcala kvoli tomu,že mám kŕčok docela otvorený a hlienik mi príde pol egg a pol sticky
![]()
minew - tak na tieto dve šrubky matky by som musela byť iná baba a nie také tintítko ![]()
Mouku - som zvedavá, ako budú ukazovať. Lebo Wondfo mi nikdy neukázali rovnako silnú čiarku
ale možno som sa len netrafila do toho vrcholu.
Příspěvek upraven 29.09.10 v 20:42
no rere nie kazdy mesiac je to rovnake, ale neboj, do konca tyzdne to stihnete ![]()