Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toji: no lebo pavke aj michel bolo zle, tak som bola zvedava ![]()
ada: ano mam Jonasa, tak ideme skusit co z toho bude ![]()
koukám do alba soldi…ten její pokojík…teda miminkův:-)
je nádhernýýýýý
Tak ja som si este na auto zjavne nezvykla. Z cerpacej stanice som odisla s otvorenou nadrzou
![]()
A v spatnom zrkadle som dumala, co mi to tam vzadu odstava
![]()
rere, pouzivam na to program irfanview… daju sa v nom pozerat fotky a robit jednoduche upravy (zmena velkosti, farby, orezanie, zmensenie, zmena formatu a tak..)
haha, albi, tehotenska zabudlivost? ![]()
ja som sa uspesne navecerala, mnam, chlebiky s tuniakovou natierkou (tu som vcera robila)…
albao! máme hooodně společného:-) já jsem nechala na benzínce i ten uzávěr šroubovací…jsem to zjistila až doma a jela nazpátek…byl tam:-)
ellla
aspon maju chlapi, co stali v rade za mnou, o com v krcme rozpravat ![]()
Nemas napad na kaviaren na nedelu?
Dame klasiku?
Este ma napadla Eurovea, tam sa dobre parkuje, ale je tam tolko kaviarni a ziadnu este nemam zarucene odskusanu, len som v dvoch nahodne bola ![]()
a jednou jsem jela CELOU cestu ze školky domů s bačkůrkama a pyžamkama na střeše auta…a…nic jsem nestratila:-)
taková jsem řidička:-)
ale bylo mi divné, že se všichni za námi otáčí a na co to vlastně koukaj a smějou se jak blbci. když jsem vystoupila, nemohla jsem ani stát na nohou, takový jsem měla záchvat smíchu:-)
adalim
nooo, aspon ste sa pobavili ![]()
Ale dnes si to viem zivo predstavit. Obedovala som s kamaratkou s 3.5 rocnym a 10.5 mesacnym synom. Kym sme ich obliekli, vyzliekli, a kolko somariniek sme niesli
To je jasne, ze obcas nieco clovek zabudne na streche auta
Ale musela si ist paradne, ked ste nic nestratili. To davam klobuk dole!
![]()
viete co sa mne stalo mne v USA?
mali tam taky prenosny telefon a sefko ma zavolal nech mu s niecim pomozem. tak som ten telefon polozila na strechu auta. no a on s tym odisiel. a ja potom rozmyslam, kde v keli je ten telefon
prisiel sefko s obitym telefonom
![]()
mouku
a preto vymysleli poplastovane super-odolne telefony
Ja uz take obzeram davno ![]()
no, měla jsem škodu 120:-) na tom se nedá moc frajeřit:-))))
holky mažu…už musííím…papapa
lauri a na akom teste? jeeeej,ty mas krasne teplotky,snad to teraz vyjde.dokonca si vyssie,ako minuly cyklus ![]()