Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32914
27.3.13 07:36

@Lucake nee, to se mi nikdy nestalo. Občas měřím cvičně třeba 2× po sobě, když si nejsme jistá jestli to pípalo, a teplota bývá podobná. Onov pochvě je ta teplota stálejší a méně ovlivnitelná. Mám jen zkušenost s meřením rtuťovým a digitálním a zásadně digitální měřil o 0,2 stupně níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kathon
27.3.13 08:52

Tak jste mě přesvědčily, že je lepší v pochvě, takže od pátku začínám měřit, snad to aspon 1 celý cyklus vydržím… všem vám držím palečky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
820
27.3.13 09:21

@andelka83 ahojky, tak jak jsi na tom? Už byla ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
27.3.13 10:08
@kathon píše:
Tak jste mě přesvědčily, že je lepší v pochvě, takže od pátku začínám měřit, snad to aspon 1 celý cyklus vydržím… všem vám držím palečky :srdce:

my tobě též, ať to pěkně jde :palec:
@Lulu85 poslední dva dny jsem neměřila, dítko bylo náročné, dneska jsem chytla ucpaný mlékovod…ale myslím že nebyla. Zítra zas změřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
27.3.13 11:58

@andelka83 juj, to zní hrozně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
27.3.13 12:00

@Lulu85 můj první takový problém za skoro 26měsíců kojení. Ale vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
27.3.13 12:02

@andelka83 asi to musí i bolet, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
27.3.13 12:46

@Lulu85 bolelo, ale už jsem to zprůchodnila, tak je to lepší, ale bolí to pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
27.3.13 17:58

Ahoj holky, tak zas po dalším cyklu měření sem dávám můj šílený graf…přijde mi to stále beze změny..co vy na to??děkuji za zkouknutí a co si myslíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kathon
27.3.13 18:49

Holky, jsem zvědavá co tady na ten graf napíšete, docela by mě zajímalo, ptž já se chystám od pátku začít taky s měřením, ale bojím se, že nebudu vubec schopna urč :? it kdy je ovulka a kdy ne

• Citovat
  • Upravit
27.3.13 19:05

@Kaczus Já si teplotu měřím teprv první měsíc, takže garfy teprv studuji, jak by měli vypadat a přesně takhle si to nepředstavuji. Přijde někomu zkušenějšímu jako vzorový? Také by mě to zajímalo…Mě to přijde jako na houpačce, nahoru a dolů…Moc jsem neporadila, asi spíš znejistila, tak se omlouvám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.13 19:06

Nevim, jestli jste to tu cetli ale mela jsem ted 14 dni takovy neprirozeny tlak v levem podbrisku, sem tam pichnuti..dneska me to zacalo pobolivat i pri chuzi, letela jsem k doktorovi a vypada to na nejakou cystu, znet na vajecniku bo coooo… Takze od zitrka mam ANTIBIOTIKA rano a CIPKY vecer, na 10 dni…zadny sexovani, zadna namaha..ja se po*****ru, od potratu na Vanoce vsechno blbe, ledviny, nemocnice, ted vajecnik..v ZIVOTE jsem nemela gynekologicky problemy..Jeste, ze jsme se rozhodli se snazenim pockat na srpen, to doufam, bude vsechno OK a pak ty cenyyyyyyy, ATB+cipky+pro­biotika – vse na lekarsky predpis – 33 euro (800 Kc)

Uuuuuuuf

:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kathon
27.3.13 19:08

To mě moc mrzí, takže snažení musíte odložit… to by mě naštvalo… hlavně, at jsi brzo ok…

• Citovat
  • Upravit
27.3.13 19:11

@kathon píše:

My uz se rozhodli pred mesicem to odlozit – dostala jsem supr pracovni nabidku na leto, tak ji beru a ja se alespon dam doporadku..jeste ale pred 3 tydny a pred par dny na pritele nalehala at se zacnem snazit driv… Trva na tom konci sezony..a dneska tohle, vajecnik… Nakonec bude fakt lepsi zacit pozdeji, hlavni je, abych byla komplet zdrava :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.13 19:28

@Linda RICCIONE Když jsem tak četla jak se ti to všechno sype, tak mi to přijde hodně spojené s psychikou. Že tvoje tělo není v rovnováze. Dneska jsem shlédla dobré video tak pokud by jsi měla chuť, tak se podívej: http://www.cestyksobe.cz/…elky-ad2212/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí