Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Litta ten hlen jsem měla 1.měsíc a nejsem si právě proto jistá, jestli to bylo ono
jsem zvědavá na toho gyndaře, co mi k tomu řekne
když jsem tam byla u něj naposled a ukazovala jsem mu ten 1.graf, tak tam byl zrovna nějaký záskok (doktor „na kolečku“) takže tomu vůbec nerozuměl ![]()
@Kattynka89 v minulém cyklu to vypadá na ovulku 23DC a v tomto 21DC.
A nevíš proč se mi na womenzonu vyznačila ovulka úplně jinde??Díky
@Kattynka89 @Litta holky, vrchol hlenu obvykle o pár dní předchází vzestupu teploty. A někdy může teplota stoupnout až 2dny po ovulce, záleží jak vysoká je hladina hormonů, jak rychle na to zareaguje teplota.
Taky je možné mít v cyklu více vrcholů hlenu, tělo se na ovulku připravuje ale z nějakého důvodu ji nedokončí, a buď nepřijde vůbec, nebo až později. Proto je důležitá ta nejméně dvojí kontrola - hlen, BT nebo hlen, čípek, BT.
@Kaczus a kde? Zrovna u tebe myslím nejsou pochybnosti
máš rozumný graf.
28DC, nebo si to aspoň tak myslím (ty zeleně vybarvené dny) nebo jak to mám od womenzonu chápat? já vím, mám hloupý dotazy ale už bych v tom nerada tak plavala
ale věřím tobě, ty seš tady v tom jednička
a jsem ráda že už nemám anovul. cyklus ![]()
@Kaczus já právě taky nevím, WZ nepoužívám, bud si to muset nastudovat. Jedině mě napadá, že on bere jako hlavní výrazný vzestup, nebo pokles a vzestup..ale to bývá zavádějící. Základní je pravidlo 3 po 6..což máš 18-23DC je 6nižších teplot, a pak 24,25,26DC jsou ty vyšší. Ta teplota co klesla potom, to nevadí, jednorázový pokles na dolní hranici s následným vzestupem není problém. Je to jedna z možných výjimek.
No právě
no uvidím příští cyklus co mi graf ukáže, zda to bude stejný nebo se něco zmnění..se na to taky ještě budu muset mrknout ale budu brát ovulku ten 23DC dle tebe ![]()
Jinak já furt nic. Měřím tak obden, když si vzpomenu a dá se. A furt kojím, ještě nějak nemám na to mu to vzít…musím si promyslet strategii. Kdyby to bylo první dítko, tak to nějak pomalu ruším klidně měsíc..ale tolik času nemám.
takže si musím být jistá a vymyslet optimální plán. Dokud budu kojit tak MS prostě nepřijde, anebo jednou za dva tři měsíce. Příští týden to budou 2měsíce od té první a poslední MS. ![]()
@andelka83 jééé ty jsi ANDĚL
děkuji mockrát za pomoc
teď ještě jak se k tomu vyjádří doktor
![]()
@Kattynka89 ale jdi ty ![]()
Jsem zvědavá co k tomu řekne Dr, obvykle tomu rozumí jak koza petrželi. Anebo jen ten můj ![]()