Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lucake ahoj.dnesni bt pekne povyskocila.le za to testy des a hruza.
Bohuzel ta slabci casrka je z dneska nevim co ji mam o tym myslet.
@hanka1120 no vsak graf jeste neukazuje, ze byla, to jeste prijde, uvidis. Neni to moc dobre videt, je silnejsi nez vcera? Nebo stejna?
Ahoj. chtěla jsem se zeptat. mám 4 dny před ms a moje bt se drží okolo 37,5 °C. Prsa mě nebolí, občas nějaké píchnutí v podbříšku, ale cítím se spíš nafouklá. jediné co mě bolí, tak to je v kříži. Myslíte, že bych mohla být těhotná?
@Eiwei Příznaky se mohou plést s něčím jiným a teplota je u těhotenství napovídající jen pokud měříš dlouhodobě (a ani tak může znamenat jiné změny). Udělej si za 4 dny test.
Uvidíme, čtyři dny je ještě dost dlouhá doba na to, aby menstruace dorazila. Díky za radu.
@Eiwei teplota bývá tou dobou ještě pořád nahoře, pokud to je tvá poovulační teplota. Někomu dokonce klesá až během MS, někomu těsně před ní, mně většinou tak dva dny před pomalu jde dolů. Budeš muset vydržet, ale přeji ať to vyjde, jak si přeješ.
@Lucake prave ze je ohodne slabsi jak vcera proste slabounka je ta druha.
@hanka1120 nedělej si z toho hlavu, možná byla ovu včera a test by byl pozitivní předevčírem, určitě věřím víc teplotě, někdy člověk prostě ten nárůst prošvihne a test pak pozitivní nevyjde ![]()
@Lucake takze ovu se zatim nekona bt je zase niska, no nevadi, jen nevim jestli mam delat ovu testy nebo je to zbytecny
![]()
Jestli je nízká a včera byl - test tak zkus zase az zítra, obden stačí nez začne tmavnout. A kdyby nic tak asi spis jenom teplota at nevyhazuješ peníze
@hanka1120 jsem nějakých 5DPO, teplota jinak nez obvykle ale asi je to tím novým teploměrem. Aspoň se ustálila jako obvykle po ovu. Jinak v sobotu jdeme prvně do CARu ![]()