Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2240
31.3.13 19:03

Ahoj holky, já už jsem z toho jelen..před 2 dny jasná ovulace, dost jsem cítila levý podbřišek, teplota 36,5 asi 2 dny po sobě, včera už stoupla na 36,7, dnes 36,9 a opět nesnesitelná bolest v podbřišku tak jsem si udělala ovul.test a dvě plné čárky stejně silné, tak tomu svýmu tělu vážně nerozumím při tak vysoké teplotě nemůže být ovulace ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.3.13 21:27

@Iva7788 Čím dál mám větší pocit, že ty ovulační testy prostě nefungují. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
1.4.13 12:32
@Kaczus píše:
@andelka83tak sem házím graf, ale poslední dva dny mi nebylo dobře a teplota mi lítala přes den i na 37,5 takže nějaká asi chřipajzna..tak nevim jestli má cenu do grafu dávat i ty poslední dva dny..

Tak MS dorazila jako min. cyklus 32DC..takže to vypadá že se moje tělo už od prosincového vysazení HA konečně srovnalo.. @andelka83 prosím tě takže ovulka 23DC zůstává nebo se mi to posunulo? furt se v tom tak nějak nevyznám, děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3737
1.4.13 13:17

Ahojte holky, je tu prosím někdo, kdo by mi poradil s mým grafem? Graf mi sice tento měsíc ovulku vyznačil (minulý měsíc vůbec), ale teploty mám předovulační :nevim: vůbec nevím, co si o tom mám myslet a zda tedy ovulka byla??? Předem moc děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
1.4.13 18:43

@Kattynka89 muzes nam ho sem dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3737
1.4.13 18:48

@Lucake mám odkaz na graf v podpisu..jsou tam oba dva měsíce, co měřím :) :kytka: děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.4.13 19:25

@Kattynka89 Měříš každý den ve stejný čas? Skáče to dost… Ale snad ten 18./19. den mohla být. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3737
1.4.13 19:28

@Litta ano, měřím každý den v 6:40..chodím do práce 6dní v týdnu a ten 7.den si nařídím budíka, abych splňovala podmínky.. a to, že mám celkově vysoké teploty něco značí nebo to je normální? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.4.13 19:33

@Kattynka89 U vysokých teplot se uvádí možnost spojení s vyšší funkcí štítné žlázy (hypertyreóza), ale to bys měla i jiné příznaky, hned bych nepropadala panice. Rozdíl 36,7 a 37,1 mi přijde v pořádku.
Počkej na @andelka83 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.4.13 19:35

@Kattynka89 Tys to ještě teď nedostala viď? Kdyžtak počkej a pak zkus odpočítat cca těch 13 dní luteálky zpětně, jestli to vyjde na ten 18./19. den cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3737
1.4.13 19:42

@Litta já mám sníženou funkci štítné žlázy + celiakii (alergie na lepek). Přišli mi na tu štítku teď při odběrech HP..před tím měsícem jsem měla i 37,1 a 37,2, ale tento měsíc jsem měla max 37°C a to je o 0,1°C než jsou mé normální teploty. Ale měřím teprv druhý cyklus, takže v tom nejsem ještě zběhlá :lol: Každopádně bych to měla dostat 9.4. (mám 33dní dlouhý cyklus) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3737
1.4.13 19:44

@Litta tady je @andelka83 profík na grafy?? :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.4.13 19:50

@Kattynka89 No uvidíš, s tímhle nedokážu poradit, já měřím od prosince a v cizích se moc nevyznám, neboť u sebe hlídám i čípek, hlen (máme to zatím jako antikoncepci, tak se to snažím sledovat co nejpřesněji), často ovulaci i přímo cítím. A po ní mi děsně naběhnou prsa a bolí až do menstruace (muž jásá, já trpím :lol: ).
Ano, ona se vyzná. :P 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3737
1.4.13 20:02

@Litta bolest v podpřišku jsem zaznamenala právě 17DC a měla jsem asi bílkový hlen (tím si nejsem jistá, jestli to byl ten plodný hlen) každopádně pocit „mokra“ jsem měla. Omlouvám se!! Tak jsem si myslela, že to je ovulka, jako vyšitá a teplota prostě nevyrostla :nevim: tak já na andělku počkám :lol: ale i tak ještě jednou děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.4.13 20:11

@Kattynka89 Pokud ti takhle funguje hlen a máš pocit, žes ji cítila, asi to tak fakt bude, nevidím důvod, proč by to nakonec vajíčko vzdalo a zůstalo u tebe. ;) 8) Po ní ti to rostlo, sice malinko, ale nekleslo „pod ovulaci“. Spíš ty předovulační teploty jsou rozházené, ale tak třeba to tak prostě někdo má… Možná nějaká lehká nerovnováha, ale jinak to snad funguje pěkně. :nevim:
Ona ta luteálka bývá v rozmezí 1-2 dnů u každého většinou stejně dlouhá, tak uvidíš, jestli to fakt dostaneš 9., pak by to vycházelo na těch zhruba 13 dní jako minulý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí