Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Kamila32 píše:A také mám před pokles na ms. Vždy 4 dny za sebou kolem 37…a teď to spadlo takhle skokově
@andelka83 normálně mám poovulační fázy 16 dní.
@Kamila32 to jsou záhady teda.
Já řeším spíš opačnou, poslední měsíce se mi posunuje ovulace dopředu a prodlužuje LF. Nevím čím to.
@Nikolniky25 dekuju,zkusim.
Jeste uvidim co mi rekne zitra na gynde, jestli ovulace opravdu probehla.
@Nikolniky25 nn dnes poklesla ještě víc na 36,2 čípek měkký nahoře a otevřený bolest vaječníků a podbřišku a musím mít intimku, kolik toho bilku je. A prsa pnou jako hrom. Takze snad ta ovulace ![]()
Ahoj. Prosím o radu. Tento cyklus jsem poprvé začala měřit teplotu. Měřím v ústech. Dnes jsem 6dc a má teplota je 35,3 C, začínala jsem a 35,1 C. Otázka zní. Když začínám takhle nizko, stoupne na 37 C v době ovulace? Ptám se jak blb. Vím. Diky
@lachtanice86 ne nestoupne a radím měřit v pochvě ![]()
A nestoupá v době ovulace nýbrž až den po ní, bazální teplota ukazuje ovulaci zpětné, nikoli dopredu
Jsou výjimky které mají ovulaci první den zvýšené teploty ale povětšinou je to poslední naměření nízké teploty pak se o 0,2-0,5 zveda
@Kamila32 zkoušela jsem Tt ale negativní, tak zkusím tak za 3 dny jestli tam něco bude. ![]()
@Ajinka91 super děkuji za rychlou odpověď. A ještě jeden blbý dotaz, tedy dva, a pak přestanu otravovat. Když v pochvě, tak měřís i v době ms? Používám tampony a neumím si představit, ho v posteli ráno vyndat, abych si změřila teplotu po probuzení, když se nemá vstávat. A druhý, když změním měření od zítra, místo v ústech v pochvě, bude to vadit, nebo až další cyklus?
@lachtanice86 v době MS se většinou neměří, záleží na síle MS, samozřejmě, pokud je tam tampon, prostě neměříš. A jinak, neměň místo měření v průběhu cyklu. Prostě další cyklus začni měřit v pochvě, jak skončí MS. ![]()
@Nikolniky25 já budu zkoušet tt když se ms nerozjede v pátek ![]()
@lachtanice86 kolikátý dc jsi? Pokud těsně po ms tak zacni hned.
Někdo měří až po skončení já měřím i v době ms, jelikož se potřebuju vyznat v teplotách celého cyklu
@butterfly88 já si myslím že v pohodě může má změřené teprve 2teploty takže je někde v začátku cyklu, hold je nebude hodnotit v grafu
@lachtanice86 v pohodě od zítra měr v pochvě jen tuhle teplotu z grafu smaz ![]()
Pravidla měření asi znáš vid?