Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Našla jsem na netu takovýhle graf. Říkám si, že mám ještě naději. Ten druhý je můj
@Kamila32 no pojistili jsme včera dnes mě tak bolí břicho a prsa že nemám ani chut
myslím že dnes je den D aspoň mám ten pocit. Uvidim zítra no ![]()
Ahoj holky, můžu poprosit radu a zkusenosti? Dnes jsem 18DC a delala jsem si ovu test na kterém se mi ukazala druha carka svetlejsi nez ta hlavni. Myslite ze OVU teprve bude, nebo se tento vysledek muze objevit i po OVU? Nemam s testy vubec zkusenosti
![]()
Děkuji
Příspěvek upraven 19.06.17 v 20:47
@Kamila32 právě ze jinak, hlavně když dlouho stojím na jednom miste, tak poboliva, ale ne intenzivne, předtím me to i bolelo v leže, ale teď ne.je to jiný. ![]()
@Veroniiikaaa těžko říct důležité je jak dlouhé máš cykly zdali měříš bt. Slaba čárka je negativní test
@Ajinka91 takovouhle carku jsem nikdy na ovu testu neměla, pojistila bych to dneska i zejtra radši.
@Ajinka91 dekuji… no cyklus mam cca 30dni… od kdy je nejlepsi zacit testovat? Bt nemerim protoze mam spatnou stitnou zlazu a BT mam rozhozenou a nemuzu se ni ridit.
@Veroniiikaaa ahoj ja nikdy nemela na ovu testu druhou carku moc silnou a ovu probíhá normálně, pokud nemáš třeba cysty.
@Nikolniky25 … a jak podle testu poznas OVU, nebo cim se ridis? Ja vubec nevim zda by se mi takovy test mohl ukazat i po OVU… nebo po probehnute OVU je uz jen bílí test?
Cystu nemam jsem mesic po laparoskopii a vse bylo ok, jen mi profoukli vejcovody.
@Veroniiikaaa není bílý celý cyklus máš v těle lh, akorát před ovulaci prudce narůstá, dá se to zjistit podle délky cyklu kdy tak asi začít testovat
@Nikolniky25 já ten test spis koupila kvůli vnitřnímu pocitu abych si to potvrdila. Jinak nestestuju u mých cyklu by to lezlo hrozně do peněz. A asi budu moc poděkovat Drmkovi o to víc pokud se mi za pár dní objeví // asi vážně funguje ![]()
@Ajinka91 píše:
@Nikolniky25 to nejde miminka musí dozrát přeci
Ale houby musí. klidne jistete.
@Ajinka91 … dekuji moc… nikdy jsem toto neresila, tak jsem rada za kazdou zkusenou radu ![]()
Juuu tak to Ti drzim moc palecky aby to vyslo, pak dej vedet zda jsi nasla // ![]()
@Veroniiikaaa a bereš něco na tu štítku? Ono se může stát že díky špatně funkci nemusíš ovulovat nebo můžeš potracet, aspoň takhle mi to bylo řečeno.
Můžeš testovat cca od 13-14dc