Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě takovéhle pí. oviny nezajímají…
Tento den byl vytvořen ochodníky, aby lidi mohli utrácet.
Co je to za blbost? Od chlapů krom spermie nevzešlo nikdy nic dobrýho
. Už i ty spermie maj porouchaný ![]()
Oslavil jsem to důstojně a zryl se jako čuně. Teď jsem doma na HO vyřízený jak žádost.
@zoidberg ja se ocenil řízkem k obědu a nákupem plzní k večeři a do zásoby, žena o existenci tohoto svátku dle mého předpokladu neměla potuchy. ![]()
@Diagnozaotec píše:
Máte mu koupit myčku
Jsi blázen? Já mu koupím myčku, pak si vzpomene, že chce pračku místo valchy a nakonec půjdeme kupovat cirkulárku, když máme tak pěknou pilu na dřevo…
Ocenila jsem ho úplně stejně, jako on mě na Mezinárodní den žen. ![]()
U nás v rodině a v mém okolí se den můžu a den otců nijak neslaví. Existence těchto „svátků“ není ženskýma připuštěna. Máte ale vidět ty jejich smutný a protažený ksichty, když na „jejich“ den nedostanou nějakou pozornost, to berou totiž jako samozřejmost. Když jsem se zajímal proč tomu tak je, proč ignorují den můžu nebo den dětí, tak mi bylo jaksi taksi váhavě řečeno, že to tak je, protože je to tak přece učili jejich maminky,.. ![]()
Dělám svému muži radost průběžně, zrovna jdu udělat kvalitní ledovou čokoládu
O tomto jsem neměla ani tucha, ale u nás se to neřeší. Nehrotíme ani výročí a svátky.
Víte, že kromě dne otců je i mezinárodní den mužů. Byl včera, 19.11. Tak co chlapi, čím vás vaše polovičky překvapily. Co ženy, jak jste toho svého ocenily?