Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verun83 píše:
Je ti 19 a jsi teprve ve 4.rocniku? Neni to divny?Jsi nevyzrale telatko. co se orientovat na sve vrstevniky a chodit do kina a do prirody?
Co je na tom divnýho?
@Tunrida píše:
Co je na tom divnýho?
Taky si myslim, ze na tom je dost divneho. Proc by se 19 leta holka mela tahat s o 10 let starsim zenacem?
@warita píše:
Taky si myslim, ze na tom je dost divneho. Proc by se 19 leta holka mela tahat s o 10 let starsim zenacem?
A to je divný na tom, že je v 19 ve čtvrťáku? ![]()
Za mych casu tedy na gymnaziu takovi ementalove nestudovali, ale i kdyz doba pokrocila, presto si myslim, ze zakladatelka si vymysli. K problemu bych doplnila jen to, ze ten jouda, ktery u neceho takoveho zebra o sex, te asi bere jen jako prostitutku zdarma, zakladatelko.
@Tunrida píše:
A to je divný na tom, že je v 19 ve čtvrťáku?
s tim ctvrtakem meli lidi asi na mysli, ze nedokaze napsat souvislou vetu, takze jako zakyne gymnazia nepusobi. Alespon tak jsem to pochopila ja.
A ten text je teda sila, vlastne jsem polovinu casu tapala, o co ji jde? Chce ho? Nechce ho? Spala s nim, nespala? Chce s nim spat? A on… je to uzasnej chlap? Nebo vlastne neni, kdyz ji nasrane rekne, ze ji stejne oprca a ona mu to zere… protoze… proc vlastne?
![]()
Ty jsi ten text pochopila? Protoze ja ne. Gramatickych chyb jsem si moc nevsimala, mela jsem problem s pochopenim obsahu, protoze to bylo necitelne. Jeji myslenkove pochody nepochopitelne, motivace nejasna… takze tak
@warita píše:
s tim ctvrtakem meli lidi asi na mysli, ze nedokaze napsat souvislou vetu, takze jako zakyne gymnazia nepusobi. Alespon tak jsem to pochopila ja.A ten text je teda sila, vlastne jsem polovinu casu tapala, o co ji jde? Chce ho? Nechce ho? Spala s nim, nespala? Chce s nim spat? A on… je to uzasnej chlap? Nebo vlastne neni, kdyz ji nasrane rekne, ze ji stejne oprca a ona mu to zere… protoze… proc vlastne?
Ty jsi ten text pochopila? Protoze ja ne. Gramatickych chyb jsem si moc nevsimala, mela jsem problem s pochopenim obsahu, protoze to bylo necitelne. Jeji myslenkove pochody nepochopitelne, motivace nejasna… takze tak![]()
![]()
Nepochopila. Já to četla včera v noci, ani jsem se o to nesnažila. Ale myslím, že teď bych na tom nebyla o moc líp ![]()
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany jsem ve 4. Ročníku na gymnázium
No to snad ne! Projev tak možná odpovídající 5.-6. třídě ZŠ.