Milenec? Co se to se mnou děje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7209
22.1.18 12:45

Tak to je fakt problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.1.18 14:39
@Verun83 píše:
Je ti 19 a jsi teprve ve 4.rocniku? Neni to divny?Jsi nevyzrale telatko. co se orientovat na sve vrstevniky a chodit do kina a do prirody?

Co je na tom divnýho?

• Citovat
  • Upravit
21593
22.1.18 15:25
@Tunrida píše:
Co je na tom divnýho?

Taky si myslim, ze na tom je dost divneho. Proc by se 19 leta holka mela tahat s o 10 let starsim zenacem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.1.18 15:38
@warita píše:
Taky si myslim, ze na tom je dost divneho. Proc by se 19 leta holka mela tahat s o 10 let starsim zenacem?

A to je divný na tom, že je v 19 ve čtvrťáku? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Myssicka
22.1.18 15:44

Za mych casu tedy na gymnaziu takovi ementalove nestudovali, ale i kdyz doba pokrocila, presto si myslim, ze zakladatelka si vymysli. K problemu bych doplnila jen to, ze ten jouda, ktery u neceho takoveho zebra o sex, te asi bere jen jako prostitutku zdarma, zakladatelko.

• Citovat
  • Upravit
9947
22.1.18 15:46
8o 8o 8o 8o :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.1.18 15:46
@Tunrida píše:
A to je divný na tom, že je v 19 ve čtvrťáku? :lol:

s tim ctvrtakem meli lidi asi na mysli, ze nedokaze napsat souvislou vetu, takze jako zakyne gymnazia nepusobi. Alespon tak jsem to pochopila ja.

A ten text je teda sila, vlastne jsem polovinu casu tapala, o co ji jde? Chce ho? Nechce ho? Spala s nim, nespala? Chce s nim spat? A on… je to uzasnej chlap? Nebo vlastne neni, kdyz ji nasrane rekne, ze ji stejne oprca a ona mu to zere… protoze… proc vlastne? 8o :think: :?

Ty jsi ten text pochopila? Protoze ja ne. Gramatickych chyb jsem si moc nevsimala, mela jsem problem s pochopenim obsahu, protoze to bylo necitelne. Jeji myslenkove pochody nepochopitelne, motivace nejasna… takze tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.1.18 15:47

Bože, do čeho si to duši dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.1.18 15:50
@warita píše:
s tim ctvrtakem meli lidi asi na mysli, ze nedokaze napsat souvislou vetu, takze jako zakyne gymnazia nepusobi. Alespon tak jsem to pochopila ja.

A ten text je teda sila, vlastne jsem polovinu casu tapala, o co ji jde? Chce ho? Nechce ho? Spala s nim, nespala? Chce s nim spat? A on… je to uzasnej chlap? Nebo vlastne neni, kdyz ji nasrane rekne, ze ji stejne oprca a ona mu to zere… protoze… proc vlastne? 8o :think: :?

Ty jsi ten text pochopila? Protoze ja ne. Gramatickych chyb jsem si moc nevsimala, mela jsem problem s pochopenim obsahu, protoze to bylo necitelne. Jeji myslenkove pochody nepochopitelne, motivace nejasna… takze tak

Nepochopila. Já to četla včera v noci, ani jsem se o to nesnažila. Ale myslím, že teď bych na tom nebyla o moc líp :lol:

• Citovat
  • Upravit
3000
22.1.18 15:55
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany jsem ve 4. Ročníku na gymnázium

No to snad ne! Projev tak možná odpovídající 5.-6. třídě ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová