Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A právě v tomto se mylis, vším co popisujes jsem si prošel. A byl jsem verny milence ještě mnohem déle než Ty za mnohem horších podmínek. Popisujes mi důvěrně známé pocity. A troufám si říci, že jsem ma tom byl ještě hůř. A to mnohem hůř. Jenže tohle uz mám za sebou. A dávno jsem si to v sobě vyřešil. Každý si tuhle Ameriku objevuje po svém ale není to nic mimořádného. Opravdu není. A tím nechci zlehčovat co prožívas, když se v tom nacházíš, nejde přemýšlet jinak. Ja tehdy taky netušil co bude za deset let a se nakonec dopadnu takto. To co jsi teď Ty, ja byl před 12 lety. Akorát v te době bych se s nikým pro zábavu nevyspal… milovat bud přestaneš nebo ne, ale rozhodně milování nejde přerušit… tvoje city jsou subjektivně silné, ale vůbec je nemůžeš srovnávat s mými v té době. Proto se divim jak můžeš říkat slovo milovat a zároveň ho podvádět..m ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ach jo. On jich mohl oslovit vic i ten večer a ty jediná jsi ho neposlala do háje. To co píšeš je přání otcem myšlenky. Vysněný průběh. Racionalizace reality aby sis v hlavě připadala jako vítěz. Přehlížení nepohodlných faktů. Z větší části prostě fantazie. To co je realita jsem už psal dřív a jen kvůli tomu je ten vztah celkem OK. Ale ty chceš vic a proto sníš.
A hlavně to co píšeš nečtu zdaleka poprvé. A znám i jak to končí. Měsíc a pul je málo na seznámení. Jsi skutečně ztracený případ. Jsi obvyklý typ zeny, kterému se musí říkat to co chce slyšet. To je nejjednodušší zpusob jak vas sbalit btw. Vaše touhy jsou většinou dost typově podobné. Ale ja tohle nikdy nedělal, nedělám a nebudu dělat. Jestli chceš skutečně pochopit co jsem a proč to jsem, bylo by to na dlouho. Je možné, ze by ses v tom sama poznala a že by ti to nakonec i pomohlo, respektive urychlilo ve vývoji, když
bych ti defakto četl myšlenky… Trápit se v tom co máš teď je sebemrskačství. Ale je otázka jestli není svym způsobem příjemné si tim projít hezky pomalu
@Mango_Lassi píše: Více
Takový pocit dat nechci. Neboť exkluzivita časem pomíjí. Vůbec nevíš o cem mluvíš. Ja zastavam úplně jine životní hodnoty. Takových milenců co popisujes je spousty.
Drahé auto, luxusní wellness tak si představuješ ideální milenecký vztah? Byt jako princezna na 3 h. A nechat se za to ojet do zadku… Tak do toho! ![]()
Ja fakt nevím ze si tu opotrebovavam palec. Většího pochopení bych se dočkal od cvičeného psa.
Vlastnosti které jiná nemá??? Co to je za sebestřednou kravinu???
Ale máš recht, popsala jsi dokonale povrchnost mileneckých vztahů a tu hru, kterou muži tak dobře umí hrát…
@Napraveny však v pohodě, pokračuj dále.
Takhle si určitě stálou milenku najdeš 👍
@Napraveny takže tys sice chtěl dlouhodobou milenku, ale v podstatě jsi nevyvinul snahu, aby se jí některá chtěla stát?
@Napraveny píše: Více
Zastavas jiné životní hodnoty, tomu rozumím. Patrně tyto životní hodnoty nejsou slučitelné s trvalým mileneckým vztahem.
A není nutné kvůli tomu vypisovat elaboráty a brečet, že od každé milenky po čase dostaneš kopačky.
@Velryba černá píše: Více
Nejkvalitnější milenci jsou na emimi ![]()
@Lorre ale nepovídej, viděl jsi, jaké pěkné pyžamko ti pořídila zmrzlik? ![]()
Kde se flákáš, musela jsem koupat sama.
Dnes mu ještě koupím hřebínek a načešu mu kohouta. ![]()
Neboj, mám Aviril
Vezmi pouta, to bude mít místo chrastítka.
@zmrzlik jako jasně, když je přiděláš za trubku od topení, chrastí moc pěkně. ![]()