Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jednooký klokan
4.6.25 13:41

Bobr je nápadník -tzv. věčný čekatel :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15290
4.6.25 13:43
@Jednooký klokan píše: Více

A víno :mrgreen: Ja si tuhle dala par sklenicek a pak jsem se presunula do loznice, ze jdu teda spat, jeste jsem stihla otevrit okno dokoran s tim, ze ho za chvilku zavru…jo prdlajs, musela jsem usnout behem 30 vterin :lol: Probrala jsem se az rano, okno stale dokoran :nevim: Tak jsem byla trochu zdesena, ja to nereda nechavam dlouho otevrene, kvuli hmyzu :nevim: Musim si poridit sitku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jednooký klokan
4.6.25 13:54
@Luxusnixicht píše: Více

Toho využije každý pavouk co může, to si pamatuj. Jak vidí pavouk otevřené okno, ví, že ho pouštíš dovnitř a vlastně ho zveš na spolubydlení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15290
4.6.25 13:54

Nemusi to tak byt…vzdycky to teda bylo tak, ze kdyz prisel novy, „stary“ me automaticky prestal zajimat…ale tady to tak docela nebylo…byli vyrovnani…Helmuta bych se asi nedokazala vzdat, hrozne by mi chybel…i kdyby Andy zustal…ale ten ted ceka rodinu :,( Tak holt nemel na vyber… :jazyk: Ano, je to s nejvetsi pravdepodobnosti tak, jak slysite, ci ctete…verim, ze ho dohnaly vycitky a ze dostal strach…ale v hloubi duse vim, ze na me porad mysli a taky ho to mrzi. A doufam, ze mu dochazi, jak to cely spiskal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.6.25 13:55
:lol: :mrgreen: Nestras :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jednooký klokan
4.6.25 13:56

Kterej to spískal? Oba? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
547
4.6.25 14:15
@Mango_Lassi píše: Více

Nemluvím o partnerovi, mluvím o milenci, kterého vidíš po několikáté…

Ses si jistá, že na to nemáš? Ale jak říkáš, záleží na koho natrefis. Nejspíše to byla jen smůla… a podle ní těžko posuzovat sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.6.25 14:17

Ale prd, ja uz jsem stabilizovaný. Opravdu nehledám. Nemám čas ani náladu. A to myslím smrtelně vážně. A už se nebudu opakovat :cert: Moje hovory jsou jen o me minulosti… přítomný cas do toho nepatří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.6.25 14:21
@My Melody píše: Více

Na Amaterech pry nehledal, tam si jen delal pruzkum :mrgreen: Ja to pochopila tak, ze hledal vlastne lasku a neco dlouhodobeho a asi myslel, ze cim vic toho vyzkousi, tim vetsi pravdepodobnost, ze ji najde…ale bohuzel se tak nestalo, protoze zeny ho pravdepodobne opravnene braly jako muze, ktery se nechce moc vazat a za druhe z toho plyne, ze ho nemohla chtit zadna, co by mela zrovna vernost, jako svou prednost…proste svuj k svemu… :nevim: Ono pro to dlouhodobe milenectvi, musi byt ten predpoklad, ze se oba zamiluji, nestaci jen chtic a dobry sex…dobry sex muze byt s kdekym, ale to neni to, co ty dva udrzi pohromade, musi tam byt neco navic a taky ti dva musi mit na dlouhodobe vztahy celkove povahu, byt v jadru staly a verny v ramci moznosti. Nebyt promiskuitni a preletavy. Pak muze vzniknout neco dlouhodobeho v ramci milenectvi…ale celkove si myslim, ze je to dost o stesti…a je to asi jeste o dost tezsi, nez hledat bezny vztah..protoze nevernik, kdyz hleda nevernika, tak uz z principu nemuzou zacinat s cistym stitem…clovek si drzi vetsi odstup, panuje tam vetsi neduvera - kdyz je neverny se mnou, muze byt i s jinou..atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.6.25 14:22
@Velryba černá píše: Více

Ono nejde byt deset let v kuse výjimečný. Stale překvapovat a ženu těšit :roll: Většina žen chlapa vyčerpá a jdou dal. Jedna mi to primo na rovinu řekla, že ten a ten dělal dětské tábory, tak se to od něj naučila a sla na zkušenou jinam… Takto zištně… Jestli je i tomto milenecký vztah tak ani žena nemá deset let co nabídnout a stane se nudnou…

Ale zase proč ne? A přesně tohle není moje krevní skupina. Takže čau milenky, at se snaží jiní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18084
4.6.25 14:24

@Jednooký klokan
Musk udelal dobrou vec, ze zverejnil, jak byli lidi odrbavani a cenzurovani za covidu, twitter files.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.6.25 14:29

Hm. Proc jsi stále úplně mimo? Proč je chyba na moji straně? Jsi kapanek zaujatá ;) Jednu chvíli hledám děuky a podruhé je chyba na mojí straně a mám špatné životní hodnoty, které ani neznáš ale jsem tvůj nepřítel protože mluvím nesrozumitelně…? Je to jedno, brek vypadá úplně jinak btw. Ja komentuji bez subjektivity co se dělo. Ničeho nelituji, copak je to tak těžké pochopit? Chvilku me mrzelo že nemám do ceho píchnout, ale to byla jen závislost… Všechno je v pořádku a uz holka neutoc. To že píšu dlouhé texty je způsobeno, že jsem nevyrostl na Tweetu.

Takže patrně je to všechno úplně jedno. Rady nepotřebuji, mám to uzavřené. A jestli někdo našel podobnost v mém osudu tak se alespoň poučí, nebo získá klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.6.25 14:29

Andy :nevim: Jo Helmut mi taky lhal o svem stavu…ale ten alespon necekal miminko :jazyk: :nevim: Teda doufam…s manzelkou uz to meli asi vicekrat nahnute a vicekrat sli od sebe a myslim, ze v soucasne dobe, spolu uz opravdu jen bydli…ale Andy ma podle meho vztah zcela v poradku a ne uplne dlouho, dle mych propoctu, tak 2 roky…coz je desive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18084
4.6.25 14:31

Jakej pruzkum se muze delat na amaterech? 8o :mrgreen:
Ja teda nevim, ale nejak si radeji nechci predstavovat typ zeny, ktera musi jit hledat k****y na amatery, normalni zenska nemusi hledat sex na amaterech, ma co delat, aby slintose odhanela od sebe. No pokud tam nekdo dela pruzkum o zenach, myslim, ze tam najde to nejvetsi zenske zoufalstvi jake existuje, zkratka extrem, takze pruzkum mu ukaze h***o. :andel:

Příspěvek upraven 04.06.25 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.6.25 14:32
@My Melody píše: Více

Ano, myslim si to taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek