Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Napraveny píše: Více
A těch 13-15 žen bylo v jakém časovém rozmezí…?
To je podstatná informace
Pokud to byl rok a méně, jo jsi promiskuitní a to silně
I 2 roky, by na tohle byly málo… znamená to totiž, že si k žádné neměl hlubší vztah.
@Luxusnixicht píše: Více
Já se taky rád mazlim (pokud jsem zamilovanej)
a sex mam zase rád rychlej a tvrdej. Žádný půlhodinový cvičení.
Nevidim v tom smysl, je to nuda. ![]()
Bouřka se taky přežene rychle, byť je pořádná ![]()
Polohy jsou mi celkem ukradený, hlavní je, že se udělám. ![]()
@Napraveny píše: Více
Ale tak vývoj v našem vztahu samozřejmě byl…ale nebylo to tak, že by mi na začátku říkal sladká slůvka, když mě lovil a pak otočil o 180 stupňů…bylo to spíš pozvolné, nenásilné, přirozené…on se na začátku spíš držel zpátky, psal sice hezky, ale ne tak milostně, jako později… třeba „moje lásko“, mě oslovuje až teď, poslední půlrok, rok možná… takže u něj se to prohlubuje, ale pomalu…což opravdu nesvědčí o tom, že něco hrál
Nevím, jak jsi na to přišel. Mně připadal autentický naprosto. Kolikrát i z jeho zprávy snadno poznám, jakou má náladu… když je zpráva kratší a méně emotikonu, obvykle to znamená, že buď spěchá, nebo je unavený a není v dobrém rozpoložení… takže ano, je autentický, nemusíš mít starosti ![]()
@Jednooký klokan píše: Více
Jo tak to máte s Andym asi stejně ![]()
Jenže pokud je unavený a nemocný, tak se o něj nemůžeš opřít, musíš si najít zdravého samce.
A toho tady nepotkáš, tady v ČR je to samej kripl. Simulanten Bande ![]()
Tak to už se o něj můžeš zase duševně opřít, na dálku ![]()
@Monicka36 píše: Více
No podle jednoho obrazku, kterej daval na Whatsapp a tykal se tehotenstvi…a docela by mi to i vsechno do sebe zapadlo…
On se chce kvůli tobě smazat, zničila jsi dalšího muže na emiminu ![]()
Ano
Uz mi i dnes poslal jedno srdicko
![]()
Jako kdysi Detsa, když kvůli tvému odmítnutí chtěl tehdy vyhladit celé lidstvo ![]()