Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
4.6.25 15:42
@Napraveny píše: Více

Ne každý má rád překvapení. Natož aby je zažíval deset let.

• Citovat
  • Upravit
15296
4.6.25 15:42
@Josef_t píše: Více

Ja nejsem moc hodna :nevim: Teda na Andyho jsem byla, to je pravda, ten se mel jak v bavlnce…ale na Helmuta umim byt i ostra, ten by mohl vypravet :jazyk: :*
A kdoze mi tu nadbiha…? :think: Budu hadat, ty a Vladim..? :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15296
4.6.25 15:43
@Jednooký klokan píše: Více

To jsme se jeste neznali :lol: To bylo kvuli jine lasce, on je trochu preletavy :nevim: :cert: To bylo urcite kvuli marin :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jednooký klokan
4.6.25 15:44
@Luxusnixicht píše: Více

Nebo kvůli Klopče, ta si to pamatuje nejlíp tu dobu, ta ho odhalila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jednooký klokan
4.6.25 15:45

Já chci aby se na Čechy přivalila obří bouřka plná tornád a mohl jsem to pozorovat krásně z okna, jak to ničí okolní domy :*

To není kvůli žádnému odmítnutí, to je čirá radost z ničení a boření :nevim:

Navíc mam rád bouřky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15296
4.6.25 15:47

Ty jsi mel opravdu zvlastni zeny :lol: :think: A predstav si, ze existuji i nezistni lide :nevim: Kteri miluji doopravdy, ne jen, kdyz neco potrebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.6.25 15:48

mám to přesně opačně. Když se udělám do 30 minut, je to zázrak, většinou m nestačí ani hodina. Holt starší kousek s větším vybavením. Nastává jediný problém. Buď už mi přestává stát, anebo se partnerka udělá tolikrát, že už nemůže, že už ji to i přes lublikaci bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15296
4.6.25 15:49

Taky mam rada bourky, ale vypada to, ze nic nebude…ale tornado zase byt nemusi :lol: Nejradeji mam, kdyz jsem v praci, je bourka a vypadne proud, treba na cely den :mrgreen: To je pak pohodicka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jednooký klokan
4.6.25 15:50
@Jeep314 píše: Více

Já mam vybavení taky větší, ale nesnáším zdlouhavost a pomalost v sexu, vlastně ani v životě mě to nebaví :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jednooký klokan
4.6.25 15:50
@Luxusnixicht píše: Více

A co v noci když jsi bez elektřiny, to je pak ideální na mobilu sledovat duchařinky ne?

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
4.6.25 15:58
@M_Vladim píše: Více

Pravda, nic není lepšího, než když člověk zabere po třetí a v šest vstává.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
4.6.25 16:00
@Lorre píše: Více

Vypadá to jako sraz formeláků.

• Citovat
  • Upravit
15296
4.6.25 16:17

Jo to nam takhle vypadnul proud v noci na Novy rok :D Tak jsem si zapalila svicku a pustila horor na notebooku, mam v nem stazene filmy…a do toho jsem si az do rana psala s Aggim :mrgreen: Jsem si myslela, ze jak na Novy rok, tak po cely rok… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.6.25 16:22

Přemýšlím, co tady po nás vlastně chceš.
O špatných životních hodnotách jsem nic nepsala, navazovala jsem na tvou hlášku, že máš „jiné životní hodnoty“, než milenkám ukazovat, že jsou výjimečné. Nikde nepíšu, že je máš špatně. Jen neslučitelné s těmi, které dlouhodobé milenky v drtivé většině požadují.
A to, že ty hodnoty nemáš ani nenabízíš je ten důvod, proč tě žádná dlouhodobě nechce.
Ano, ta chyba je v tobě.
Pro mě to nic špatného není, je mi to úplně buřt, jelikož žádného milence nehledám, a proto mně jsou jejich (ne)vlastnosti ukradené.
Jen ti to nezištně a zdarma analyzuju :D
A jestli jsem mimo, tak jo. Konec konců jsi to ty, který tu nadává, že ženské jsou preletave. Mně to žíly netrhá.
A asi tu nejsme tvoje cílová skupina, pravděpodobně není tu žádná až tak zoufalá, aby se s tebou chtěla naživo sejít.

• Citovat
  • Upravit
15296
4.6.25 16:23
@Lorre píše: Více

Jenze nemate pravdu, pac Andy to prece prolomil :nevim: Takze Helmut mi v nicem nebrani. Kdyby tu nebyl, bylo by to uplne stejne. Zkratka jen neprisel nikdo, kdo by me zaujal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová