Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
4.6.25 16:26

@Luxusnixicht už se na Andyho vybodni, ten ti nedává vůbec nic. Helmut alespoň pravidelně píše.

• Citovat
  • Upravit
15315
4.6.25 16:28
@Velryba černá píše: Více

Spis jsem chtela prijit na kloub tomu, proc ma Napraveny stesti na same preletave…a rikal, ze lovil na seznamkach ponejvic a vdane, tak mi to z toho tak vyplynulo…ostatne psala jsem, ze vyjimky se tam najdou. Ja si totez myslim i zenatych muzich na seznamkach…a vetsinou to tak je, ze jsou to pekni vobsournici :nevim: Nebo co si ma clovek o nekom takovem myslet? Ze je vzorem ctnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
4.6.25 16:30
@Mango_Lassi píše: Více

Já myslím, že nic nechce
Jen píše, jako všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
4.6.25 16:31
@Luxusnixicht píše: Více

Spousta lidí možná nemá štěstí někoho potkat jen tak. Víš kolik lidí si ve vztahu vlastně připadá samo? Třeba já jsem na tom úplně stejně.

• Citovat
  • Upravit
15315
4.6.25 16:32

Tak ja uz se na nej vybodla…ale dnes mi ho tu nekteri predhodili… :D Je bohuzel smutnou pravdou, ze byl jediny, kdo to za 5 let dokazal prolomit..a pritom takovej docela grazl :D Takze radeji uz nic nehledam :lol: A ano, proste jsem se smirila s tim, ze bude jen Helmut. Pokud nekdo prijde spontanne, tak prijde…nebranim se. Seznamku uz jsem smazala. To neni pro moje nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.6.25 16:45
@Venetia píše: Více

Mně přišlo, že kdekoho zve na oběd, ale třeba tomu vůbec nerozumím nebo jsem špatně četla.
OK.
Píše to pokaždé jinak, ale zkoumat to smysl asi nemá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15315
4.6.25 16:47

Ano, ja vim…rikam, ze jsou tam i taci, jako ty, ale prevazna vetsina tam bude hledat jen povyrazeni a stridat to jak ponozky, prevazne ta muzska cast…staci mi, co nam tu sveril Napraveny :lol: :roll: Iluze si nedelam…vetsina muzu tam lasku nehleda. Tu maji doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jednooký klokan
4.6.25 16:51

Ale tady Napravený ti tu dává nabídku kvalitního sexu. :nevim: Pozor na to, mohla bys podlehnout a mít už nad 5 partnerů (kdo ví, jestli už nemáš! :cert: :,( )

Příspěvek upraven 04.06.25 v 16:52

• Citovat
  • Upravit
Jednooký klokan
@Mango_Lassi píše: Více

A po obědu si na chvíli lehnout u něj na gauč, známe takové :nevim:

Příspěvek upraven 04.06.25 v 16:52

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá

@Luxusnixicht já tam ani nešla s konkrétními očekáváními. Byla to možnost a co bude, to bude (nebo nebude).
Co psal Napravený, no bohové vědí, i chlapi někdy z frustrace blbnou (neříkám, že to tak měl on).

• Citovat
  • Upravit
Jednooký klokan
4.6.25 16:53

My blbneme i bez frustrace :nevim: -ale to vy taky, jak máte skoro všecko co chcete, u vás to nebaví :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14080
4.6.25 16:57
@Napraveny píše: Více

O tom naprosto nepochybuji :palec:

Jako šachy.

Taktika se ukázala být neúčinná, černý zůstal v pevné obranné pozici.
K žádné velké výměně figur zatím nedošlo, takže je ještě čas změnit taktiku.

Zkusil bych obětovat věž. To by pole rozhýbalo a donutilo otevřít pozice :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14080
4.6.25 16:59

Tak tři, to je tím, že to moc nesleduji, ale to není nic co by zlobivá holka nezvládla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18095
4.6.25 17:01
@Napraveny píše: Více

Vsak v pohode, neznam te osobne, treba umis zenu milovat, pises, ze si delam na tebe povrchnej nazor na zaklade kecu na netu, ale protoze te neznam, muzu vychazet jen z internetovych kecu. Pokud je to jinak, ja se to zdalo na zaklade toho, cos psal, tim lip, to myslim vazne.

Příspěvek upraven 04.06.25 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15315
4.6.25 17:06

Tak clovek muze blbnout, nekdy holt prijde divocejsi obdobi :D Ale moc nechapu jeho filozofii, ze jsou tim padem vsichni milenci stejni, jako on :nevim: To zni, jak kdyby nam ty dlouhodobe vztahy zavidel a chtel nam to pokazit a tak nam tu vypravi, jakej byl chlivak :lol: :jazyk: Pritom ono neni moc co zavidet…ja nic nehledala, nestala jsem o to a uz vubec ne o to, mit milence takhle daleko…ale rozhodne si nemyslim, ze jsou vsichni chlapi stejni, ani milenci, ani manzele…chran buh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová