Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Spis jsem chtela prijit na kloub tomu, proc ma Napraveny stesti na same preletave…a rikal, ze lovil na seznamkach ponejvic a vdane, tak mi to z toho tak vyplynulo…ostatne psala jsem, ze vyjimky se tam najdou. Ja si totez myslim i zenatych muzich na seznamkach…a vetsinou to tak je, ze jsou to pekni vobsournici
Nebo co si ma clovek o nekom takovem myslet? Ze je vzorem ctnosti?
@Mango_Lassi píše: Více
Já myslím, že nic nechce
Jen píše, jako všichni
@Luxusnixicht píše: Více
Spousta lidí možná nemá štěstí někoho potkat jen tak. Víš kolik lidí si ve vztahu vlastně připadá samo? Třeba já jsem na tom úplně stejně.
Tak ja uz se na nej vybodla…ale dnes mi ho tu nekteri predhodili…
Je bohuzel smutnou pravdou, ze byl jediny, kdo to za 5 let dokazal prolomit..a pritom takovej docela grazl
Takze radeji uz nic nehledam
A ano, proste jsem se smirila s tim, ze bude jen Helmut. Pokud nekdo prijde spontanne, tak prijde…nebranim se. Seznamku uz jsem smazala. To neni pro moje nervy ![]()
@Venetia píše: Více
Mně přišlo, že kdekoho zve na oběd, ale třeba tomu vůbec nerozumím nebo jsem špatně četla.
OK.
Píše to pokaždé jinak, ale zkoumat to smysl asi nemá. ![]()
Ano, ja vim…rikam, ze jsou tam i taci, jako ty, ale prevazna vetsina tam bude hledat jen povyrazeni a stridat to jak ponozky, prevazne ta muzska cast…staci mi, co nam tu sveril Napraveny
Iluze si nedelam…vetsina muzu tam lasku nehleda. Tu maji doma.
Ale tady Napravený ti tu dává nabídku kvalitního sexu.
Pozor na to, mohla bys podlehnout a mít už nad 5 partnerů (kdo ví, jestli už nemáš!
)
Příspěvek upraven 04.06.25 v 16:52
@Mango_Lassi píše: Více
A po obědu si na chvíli lehnout u něj na gauč, známe takové ![]()
Příspěvek upraven 04.06.25 v 16:52
@Luxusnixicht já tam ani nešla s konkrétními očekáváními. Byla to možnost a co bude, to bude (nebo nebude).
Co psal Napravený, no bohové vědí, i chlapi někdy z frustrace blbnou (neříkám, že to tak měl on).
My blbneme i bez frustrace
-ale to vy taky, jak máte skoro všecko co chcete, u vás to nebaví ![]()
@Napraveny píše: Více
O tom naprosto nepochybuji ![]()
Jako šachy.
Taktika se ukázala být neúčinná, černý zůstal v pevné obranné pozici.
K žádné velké výměně figur zatím nedošlo, takže je ještě čas změnit taktiku.
Zkusil bych obětovat věž. To by pole rozhýbalo a donutilo otevřít pozice ![]()
Tak tři, to je tím, že to moc nesleduji, ale to není nic co by zlobivá holka nezvládla ![]()
@Napraveny píše: Více
Vsak v pohode, neznam te osobne, treba umis zenu milovat, pises, ze si delam na tebe povrchnej nazor na zaklade kecu na netu, ale protoze te neznam, muzu vychazet jen z internetovych kecu. Pokud je to jinak, ja se to zdalo na zaklade toho, cos psal, tim lip, to myslim vazne.
Příspěvek upraven 04.06.25 v 17:06
Tak clovek muze blbnout, nekdy holt prijde divocejsi obdobi
Ale moc nechapu jeho filozofii, ze jsou tim padem vsichni milenci stejni, jako on
To zni, jak kdyby nam ty dlouhodobe vztahy zavidel a chtel nam to pokazit a tak nam tu vypravi, jakej byl chlivak
Pritom ono neni moc co zavidet…ja nic nehledala, nestala jsem o to a uz vubec ne o to, mit milence takhle daleko…ale rozhodne si nemyslim, ze jsou vsichni chlapi stejni, ani milenci, ani manzele…chran buh ![]()
@Luxusnixicht už se na Andyho vybodni, ten ti nedává vůbec nic. Helmut alespoň pravidelně píše.