Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Jo táák…že ty rád bruslíš? ![]()
Ale. dobře já jsem žena tolerantní…tak dostaneš divokou kartu
…
@Barevný kokrháč píše: Více
Mně bylo jasné, že ho budu muset zaučit v sexu. To jsem ještě nevěděla, že jeho pindík měří pouhých 9 cm ve ztopořeném stavu.
@Lorre píše: Více
Tak nemůžeš každému psát jiné info a čekat, že to jednou neprosákne
A vůbec to nemusí být účelové vynášení, prostě se v uzavřence bavíme o všem možném. Tady to psát nebudu, neboj. Ale absolutně nechápu, proč lžeš o takové blbosti, jako je věk. To mi nepřijde normální. Myslíš, že jen na základě věku tě tady někdo pozná?
@Luxusnixicht píše: Více
Víme jen, že je mu mezi 30-50 a dělá v McDonaldu na nejnižší pozici. Také nečte knihy a básničky mu vymýšlí Chat GPT. Ale jinak o něm mnoho nevíme. Je na vozíčku, to je pravděpodobné. ![]()
@Barevný kokrháč píše: VíceA Hlavně nechápu, co je na věku tak tajného
Smaží burgery, snad to nebude takový propadák jak na učňáku, možná to byl jen rekvalifikační kurz na kuchaře.
A. k čemu to jako potřebuješ vědět Keliško?
Tak možná se Chatu Gpt každý den ptá - na kolik let dnes vypadá a podle toho nám to tady píše… třeba neví, kolik mu je
![]()
Je to divný, rozhodně mu není těch 19 co tvrdil. To by nám mohla potvrdit i Marin ![]()
@My Melody píše: Více
Např. mně hrozivě otevřel oči rumunský scénář, někdo vyhraje volby, tajné služby a soudy si vymyslí, že zasáhl Putin a oni zakáží vítězi kandidovat… a volby zvrátí (soudcokracie)… To bylo šílené.
K domu majitel Telegramu Durov
@Adull píše: Více
Se omlouvám. Jsem unaven. To samozřejmě nebylo na Tebe. ![]()
Hnáty křivé, pod plachetkou já.
![]()
Něco jsem prokaučoval?
![]()
Příspěvek upraven 29.09.25 v 00:16
Vždycky si byla ryzi charakter, proto sem se do tebe tak zamiloval
![]()
@marin píše: Více
To znamená, že si zas píšou, coz znamená, že to tu je za chvíli zas ![]()