Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Taky si to myslím. Ale je to špatně. Protože tento pseudo korespondenční vztah je toxický.
@Honza 12 píše: Více
Hlavně je to ale jejich věc, co s tím udělají. To se tu můžou ostatní vztekat, jak chtějí, ale když budou oni dva chtít, zase si k sobě cestu najdou. Já bych o tom ale zdejší osazenstvo už neinformovala. Už o ničem. Jejich názor beztak známe a Mali i Pírkovi, to může být celkem jedno, hlavní je, co chtějí oni.
@M_Vladim píše: Více
Životní příležitost ![]()
Ale když jsi poupravil tu zprávu…tak. ti dam ještě šanci ucházet se o mou přízeň ![]()
Příspěvek upraven 29.09.25 v 07:14
@Honza 12 píše: Více
Pochopila bych spojeni pseudovztah. Ale co je pseudo korespondencni?
@xiaxxx píše: Více
Mami tos neměla…táta. se bude zlobit
Víš jak si na tom, že ho nikdo tady nezná zakládá? Monike Monike ![]()
Příspěvek upraven 29.09.25 v 07:58
@Lorre píše: Více
Zatím se drží.
Je to taková zkouška trpělivosti.
@Barevný kokrháč píše: Více
Jazyky nesleduji, ty mě nezajímají.
@Lorre píše: Více
To víš…jsem přemýšlela. nad tim, že to není nezájem, když loví i jinde…ale hluboký cit, tak to nemůžu nechat vyšumět:
Tak to je tedy v podstatě potom stejné jako to napsat rovnou sem. ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
To kam se vydalo Slovensko poslední dobou, tak to je ukázka naprostého zmaru. Tohle je přesně to špatně, co okolo sebe nechci nikdy zažívat. Ale bohužel se to děje.
@sirikit píše: Více
Zalekl se síly svého citu. strašný blábol.
Ale pobavilo. ![]()
Lovit chlapi je stejně divný, jako lovit ženský. Když je člověk sám tak si přirozeně hledá někoho kdo k němu pasuje. Slovo dá slovo, tanečky na vzájemné poznání, erotika, touha, přirozený vývoj. Ale jak z toho začíná být lov a nedejbože kořist. Tak to začíná sklouzávat do něčeho nepřirozeného…
Bože pravda🤦♀️ V tý cizině nám chytáš pěkný móresy ![]()
Ty se mě snad zdáš.
Ona je snad vnitřně spokojená? Proto se tady s Helmutem rozchází asi po sto desáté? Věčně je na něj nasrajná. Věčně analyzuje, co je špatně? Takhle spokojený vztah nevypadá ani náhodou. To jako pohled z venku můžu zhodnotit, ne? Třeba Ženská co má násilníka macho s přebujelým egem a je prostě závislá, tak se taky nechá mlátit, a říká, že je to v pohodě. Ale v pořádku to není.