Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Na tom něco bude. Můj první manžel byl Brit, a když se vracel do Londyna, vzal si me, abych měla v Britanii status manželky a lepší šanci na job.
@Lorre píše: Více
Ty jo, ja to samy
Nedavno jsem jim prisla na chut ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Mezi hrozne me nastval a nikdy me nemiloval je dost propastnej rozdil ![]()
@xiaxxx píše: Více
Ne, zamilovala jsem se
Veme si podpatky a budem spolu stastny ![]()
Ano, samozřejmě, že není problém „jen“ ta dálka, ale i jako milenci, by jsme se určitě vídali více, kdyby bydlel v sousedství, než takhle…u zadaného chlapa, je dálka prostě problém. To se nedá jen tak utrhnout a jet skoro 700 kiláků na otočku…a kdyby bydlel dejme tomu ve vedlejším městě, věřím, že se vidíme 2× do týdne…což je na milenecký vztah hezké. Musíš to brát z té pozice zadaného muže, ne nezadaného, ten má přece úplně jiné možnosti. Tak nevím, proč mi tu píšeš, jak jste to měli vy… ![]()
@M_Vladim píše: Více
Jenže některé ženské mají těch hormonů až příliš moc!
![]()
@M_Vladim píše: Více
Was ist das? Běžný účet? V jaké bance? V RB mají exkluzivní, a to se vyplatí.
![]()
Právě proto tu musím mít vyrovnané a stabilní prostředí, aby se to kompenzovalo!
![]()
@sirikit píše: Více
Pozdravuj soukmenovce! Raději 5× vybuchnout zbytečně, než to 1× prošvihnout!
![]()
Ale ne 5× týdně anebo dokonce denně, jako Vy s Malinou, a všechny tyhle výkyvy hned cpát do diskuzí, a pak se divit, že se ostatní diví, že Vás takové vztahy baví!
![]()
Z toho duvodu, ze jsem mela vztah na dalku nejakou dobu, proto pisu jak jsme to meli my, protoze jsem presvedcena, ze to je o vztahu a ne o dalce. Tys vickrat mluvila o tom, ze problem je dalka… co ja vidim po me zkusenosti jinak. Proste dalka neni problem, problem je, ze je zadany.
@Arturie píše: Více
Vidim to stejne, kdyz chlap chce, udela cokoli, dalka proste problem neni, veme si te, aby mohl s tebou normalne fungovat v zahranici, abys mela lepsi pracovni pozici, atd..
Příspěvek upraven 01.04.26 v 19:08
Ano, souhlas
Ale kdyby bydlel za rohem, je to taky něco jiného…