Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Příspěvek upraven 01.04.26 v 19:18
@Venetia píše: Více
To Myšák není. Je chlapsky přímočarej: Já prudila s petkou, on to ale do tý petky dát chtěl ( jeho spořivo-ekologická sestra hlásá, že každý obal musí ještě aspoň jednou posloužit, takže když jsem se sem nasáčkovala, vycházka ke žlutému kontejneru s plným pytlem plastů byla moje nejoblíbenější.
)
Já prudila furt, tak on petku popadl i s roubama a zbavil se problému jedním hodem.
![]()
Na druhou stranu důkazem jeho lásky ke mně a sebeovládání je fakt, že do tý popelnice nenacpal mě. ![]()
@sirikit píše: Více
Tak u mne by to byla ta vztahovacnost, nemám ráda, když mi někdo určuje co mám nebo nemám dělat. Nebo vůbec nějak frfna
@My Melody píše: Více
To samozřejmě nevím… myslela jsem spíš, že by to bylo jiné, co se možností týče… Zadanost a vzdálenost, je holt na prd kombinace…a to ještě, kdyby Helmut neměl tu práci, kterou má, nevidíme se vůbec. Já si myslím, že 95 procent mužů, by to vzdalo po měsíci
![]()
@sirikit píše: Více
Což ale moc nesvědčí o Myšákově prozíravosti! Kdyby tam nacpal Tebe, tak to má vyřešeno natrvalo, takhle to je jenom dočasné řešení, a problém se dříve anebo později objeví znovu.
![]()
@Venetia píše: Více
Kdyz nechces, to je problem, no… ale pokud milujes, byt s nim je pro tebe priorita, nemuzes jinak a pujdes s nim.
@Luxusnixicht píše: Více
@xiaxxx píše: Více
Sonarka je ted blázen do Helmy, tak mi musíš tolerovat jinou ![]()
@Monicka36 píše: Více
Nebudu chodit s žirafou
Stačí ze musim chodit s xiaxxx