Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
Vlastně píšeme to samé, akorát já si z toho dělám (_!_), a Ty o tom píšeš celkem vážně, jak kdyby to něco mohlo změnit. znáš to rčení o hrachu? ![]()
To je tím, že rozum a city, mohou být leckdy v rozporu. A občas ve mně zvítězí ta racionální část a občas ta emocionální…a ano, chtěla bych, aby to s Helmutem bylo trochu jinak, abychom se vídali více…ale pokud to nemůžu mít s ním, s nikým jiným to nechci. Takže je zbytečně, tady do mě neustále hučet, abych to s ním ukončila a našla si jiného… neboť tohle vůbec není na pořadu dne
Pokud někdo přijde spontánně a zamiluju se, ok… bránit se nebudu, ale abych se nějak přemáhala a naháněla chlapy jen proto, aby Honza byl konečně spokojenej, to asi neklapne ![]()
@M_Vladim píše: Více
Tak to zkusím za 20 let, až budu starší a trochu se scvrknu.
![]()
@zmrzlik píše: Více
Samozřejmě kromě výjimek, ale to už asi každý poznal, kdo jsou mé nelabilní favoritky!
![]()
@jege píše: Více
No já nakoukla, co je nového.
Jen žehli
Dnes 12000 kroku. Vladim může závidět ![]()
@zmrzlik píše: Více
Co preferuješ? Bartida Original anebo Liqvére ?
![]()
@Klopotkova píše: Více
To už je ale dávno, si myslím
A ano, nikdy to nebylo snadné, to ale neznamená, že se na to jen tak vykašlu a vzdám to…
O tom přece láska není, utíkat hned, jak se objeví nějaká trhlina.. když dvěma na sobě záleží, překonají hodně. A neutíkají k někomu jinému jen proto, že je to pohodlnější cesta.
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, ano, je to sice dál, ale zato horší cesta!
![]()