Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xiaxxx píše: Více
To víš nemá každá skoro modelkovský míry…to je genetika naší rodiny… ![]()
@xiaxxx píše: Více
@Monicka36 píše: Více
Vidíš, ani to už si nepamatuju
Teda teď jsi mi to připomněla…asi to bylo psané v nějakém afektu, amoku
Stane se ![]()
Mi bylo hned jasný. Všiml jsem si, ze malé zeny maji takovy zvlastni komplex, ze chteji obrovské chlapy
. Alespoň z me známosti. Pak kdyz si nejaky prdola stěží 160 cm stezuje, ze jsem moc malý, tak bych ji prebarvil hlavu
. A pak jeste odjede v 2 metrovém SUV ![]()
@M_Vladim píše: Více
To jí chválím, já také, hlavně co se týká charakteru. Mám s tím špatné zkušenosti, když Tě podrazí někdo hodně blízký, a v poslední době dokonce 2×!
![]()
Ještě ti zaplatím
, ale samozrejme gentlemansky, ne aby ses cítila jako slečna k prodeji. Treba kabely Louis vuitton nebo jak se to píše, drahe wellness, auto a tak ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To je jasné, že pokud to bylo ráno, tak si to už večer nepamatuješ anebo opačně.
![]()
@jege píše: Více
Nic takového tu nepozoruju
Já tu napsala před 5 dny, že setkání s Helmutem bylo ok…to je vše, nic dalšího…Ale holt to zase některým nedalo a museli to začít hned zpochybňovat
Proto je tu teď toto
Ale já vesměs jen odpovídám na ty konspirační teorie, které se tu vždy vylíhnou ![]()
@Lorre píše: Více
Ale zase obrovskej bejt nemusi, zjistila jsem, ze se dokazu zamilovat i do 178, az me to samotnou prekvapilo ![]()
Karle, Ty mě znáš? Ale já mám 180 cm, to o těch 178 cm tvrdí manželka, aby mě ranila na nejcitlivějším místě! ![]()