Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Příspěvek upraven 16.04.26 v 16:12
@My Melody píše: Více
Takový škrt jako Helmut (a já)? Určitě plnou nádrž zdarma!
![]()
@tess50 píše: Více
Presne tak, je to jen seznamovaci kafe, vyjde, nevyjde, presto preju, at dopadne dobre.
@Adull píše: Více
Ne, nechutná to skvělé… Tyhle cottage, skyry apod… Nedávám.
Jedine ty Cupcake z mikrovlnky mi docela chutnaji… Asi se budu muset dokopat si to dělat do práce
@tess50 píše: Více
Trpělivost přichází společně s přibývajícími kily
Mně zase nejvíc vyhovuje tohle.
Pak se mi ještě Restartujem, jestli někdo sledujete
Tam ty její placky zapadají do mých chuti… Moc tam neřeší tuky, tak úplně mi to není jasné
@Venetia píše: Více
V Restartujem hodně používá právě cottage i na ty placky..cottage s mozzarelou…
A třeba zrovna u té mozzarely říká, že by se měla používat ligt, takže tuky řeší…jen když je hodně bílkovin, tak holt i ty tuky tam jsou…ale záleží jaké tuky
@sirikit píše: Více
Tak ja rozhodne nemyslim, ze sport je, co se hubnuti tyce, vsespasnej
Jen, rikam, ze to telo pak funguje trochu jinak a jde to mnohem mnohem lepe…teda alespon z me zkusenosti. A jo, da se zhubnout i jen jidlem a i pomerne nezdravym zpusobem…ja treba mela obdobi, kdy jsem nemela temer na nic chut, zrejme po covidu a za den jsem snedla koblihu, suchej rohlik a jednu detskou presnidavku
A jak jsem byla krasne stihla
Takze jo, jde to i tak…jde to ruzne a kazdy si muze najit to, co mu nejvic vyhovuje…a ani treba na low carb, jsem nebyla tak hubena, jako na koblize a rohliku
Jenze tyhle extremy nejsou dobry, protoze telo si pamatuje a pak nam to vrati i s urokama.
@Lorre píše: Více
A tebe taky sezeru
Tak koukej trochu pribrat, nechci ohlodavat jen kosti
![]()
@Lorre píše: Více
@Klopotkova píše: Více
Tak jsem to ani nemyslela, jen rikam, ze se sportem se hubne lepe
A hlavnem kdyz nedelas vubec nic, telo ti jen tak neco neodpusti, ten metabolismus je proste uplne zpomalenej…kdezto pokud fakt makas, neni ani odpoledni kousek dortiku ke kave zadny velky problem
Ale chce to fakt alespon obden nejaky vetsi pohyb. A ja jsem zjistila, jak jsem strasne zakrnela za posledni rok
To jsem fakt nedela nic a pak i vetsi vyslap, byl pro me malem smrt…takze jsem ted sla do sebe…a je jasny, ze ani se sportem nemuzes jist jak protrzena, ale myslim si, ze si clovek muze preci jen dovolit vic
Muj tata treba vzdycky rika, ze v lete ma o 10 kilo mene, nez v zime…a to proto, ze v zime nema tolik prace a je vic doma, mene se hybe…a jo asi i vic ji tim padem…ale zase se neladuje od rada do vecera, ten polovicni pohyb, proste telo pozna. A ja sama treba za mlada, kdyz jsme nemeli auto a chodili s ex k jeho rodicum pesky, coz bylo nejakych 12 km a treba 4× tydne, jsem byla jako proutek a mela 50 kilo…jo mohlo by se rict, ze to bylo tim mladim, jenze ja, dokud nebyla s ex a takhle jsem nechodila, mela vzdy kolem 60 kil
Ale je mozne, ze to tak treba nema kazdy
Me telo reaguje na pohyb asi vice, nez u jinych…AI mi rekla, ze mam zrejme rychlejsi metabolismus i vzhledem k tomu, ze jsem celozivotne spis hladova
A ze s mym stravovanim a celkove ne uplne zdravym stylem zivota, by uz vetsina lidi mela 150 kilo…coz je asi pravda. Takze u me staci upravit malo, i kdyz vim, ze s vekem se to bude zhorsovat… ![]()
Když jsem se přestěhoval do USA, tak jsem hned nabral 5 kilo. Autem do kanclu a pěšky jen z garáže ke stolu a zpět oproti pražský MHD. V Praze jsem měl služební auto, ale taky s tím člověk nejezdil furt. Z metra domů to bylo šourem poctivej kilák.
@Adull píše: Více
Mela jsem to delší dobu, ale fakt ne. Třeba domácí uvařené jídlo. Nemožné zadat. Ale věřím, že někdo si s tím pohraje.