Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Myslim to tak, ze kdyz mas manzelku a do toho jednu milenku, obvykle je to dostacujici…
Jinak je to uz spis rozcapenost… A samozrejme sex ma rad kdekdo…ale nekteri to umi jen s tim, koho miluji…a radeji ho ozeli, kdyz neni to prave po ruce…a jini zase pro tu potrebu ohnou i neco mene kvalitniho…kazdej to ma nejak. S Helmutem nejsem v tomhle kompatibilni.
@Luxusnixicht píše: Více
Jenže tu milenku mají většinou kvůli sexu a to uznej, že 2× do roka je málo…to už není ani jako milenka.. jako spíš kámoška na pokec..
Pokud nejste kompatibilní…tak pak to hoď za hlavu a on se objeví jinej…jeden tu kolem brousí uz pekelně dlouho a myslí si, že
nenápadnej
![]()
Ty jsi sexuální maniačka a dosud o tom mlčíš? Víš, jak by nám to spolu klapalo?
Ty maniačka, ja maniak,
hned ráno sedám na vlak.
Pojedu až na kraj světa,
můžeš být broskev i růže rozkvetlá!
![]()
@marin píše: Více
Ano…a treba nas vlastne nakonec miluje vsechny ![]()
@jege píše: Více
Si nečetl, že Fuki má plnou kabelku a já batoh? ![]()
Zase je ve Švédsku nebo co?
Ja ti rikal, ze ma na každém obvyklém pracovním místě jinou divku
. Ať uz placenou a nebo kamaradku.
No milenku, ty vaše strejchy dvakrát do roka ze ti da svolení přijet ![]()
To ale neni moje chyba, ze je to tak malo
Ja bych se klidne mohla vidat vic…Ty podminky mame stejne a taky nemam 50 dalsich milencu, ac bych klidne mohla…no uz se asi nedohodneme…on se nezmeni. Neni takovej, jak jsem si myslela. Neni to ten eskymackej pes, co se zakousne a nepusti…drzi jen proto, ze cim vic, tim lip
A ano, snad se mi podari hodit ho za hlavu, co nejdriv…
A jediný důvod proč si to myslíš je, že se nepodíval 2h na telefon?
@Lorre píše: Více
Ne
Svedka uz ho kopla do zadku
Ale nemel jen ji, jeste je jedno misto, kde jsem mela podezreni uz od zacatku a kde on je pomerne casto, pac je to blizko jeho firmy…jinak si prave nemyslim, ze v kazdem meste…protoze on je pak znat ten rozdil, kdyz nic netaji a je vse, jak ma byt…tam pak nevzniknou tyhle moje myslenky a podezreni, protoze tam nejsou zadne nesrovnalosti.
@Venetia píše: Více
V tohle pripade ano…ale jinak je toho samozrejme vic uz z minulosti. A telefon sebou mel, pac mi pak psal, ze uz jde zpet na hotel a ozve se, az tam bude…ale proc se na telefon podival az cestou zpet…?
Ja bych chapala, kdyby byl s nekym, ze se nepodiva…ale ja byt sama v restauraci, asi jsem na mobilu celou dobu
Nebo, co bych tam mela delat? Stat a koukat?