Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29644
18.4.26 22:37
@jege píše: Více

Ne ta další milenka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29644
18.4.26 22:38
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: Už tam zase číhá v houští. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
18.4.26 22:39
@marin píše: Více

No dnes jsem nastesti doma :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29644
18.4.26 22:42

Tak to je jediné štěstí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29644
18.4.26 22:44

Má široké srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
18.4.26 23:07

Tak to ja nekdy úmyslně odložim mobil :nevim:, proc do toho furt cucet :D. Neodepisu klidne celý den, dva, bo proste se mi nechce :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
18.4.26 23:28
@Lorre píše: Více

No jelikoz me Helmut zna… :mrgreen: :jazyk: Tak neni zase tak obvykle, ze kdyz mu v tom nic nebrani, aby hned nenapsal… :jazyk: ci alespon nereagoval na zpravu srdickem, do te doby, nez napise…ale tady on tu zpravu ani necetl…to mi prijde pri nejmensim zvlastni…a pak najednou pise jak divej, cestou na hotel… :think: Coz bych treba zase nepsala ja, pokud by to nehorelo…napsala bych az na hotelu…za chuze se mi blbe pise. Ale u stolu nad Kebabem, bych klidne napsala :nevim: Nebo si prinejmensim zpravu precetla. Ostatne on mi casto posila sam od sebe fotky jidla z restaurace, tudiz se neda rict, ze by s telefonem u jidla, mel nejaky zasadni problem 8) A je to vyresene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
18.4.26 23:29

Hm…az moc :jazyk: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14984
18.4.26 23:31

No mozna to ale odnesou kolegyne :nevim: :,( :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75793
18.4.26 23:32
@Mkmkz píše: Více

Dyť jo. Dostala jsem 10 mg Atoris, doktorka říkala, že to je opravdu maloučko, že se může jít až na 80 mg. 8o Za tři měsíce na kontrolu, a když tak se to upraví.
Taky nepatřím k lidem, kteří, když jim lékař něco doporučí, budou rozumovat, že to vědí líp, a budou se kurýrovat po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75793
18.4.26 23:47
@Adull píše: Více

Já si na praktickou nestěžuju vůbec, mám roky takovou hnidopišku a zatím jsem měla vždycky pocit, že to se mnou myslí dobře.
Tchánovi, co roky ďobe Atoris a hrst dalších pilulí proti smrti, bylo nedávno 90, a protože jsem mu řekla, že 90 není žádnej věk, ale stovka je frajeřina :palec: 8), odložil umírání na neurčito. :mrgreen: :srdce:
Takže léky na cholesterol snad alespoň ve výjimečných případech lidi během pár let užívání neusmrtí. :think: :think: ;) Pokusím se mezi ně zařadit. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75793
18.4.26 23:53
@Venetia píše: Více

No právě. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75793
19.4.26 00:03
@Mkmkz píše: Více

Já si schválně nastudovala, kolik jsem v těch vejcích teda snědla bílkovin…, vajec bylo 8, to je cca 100 g hmoty, a z toho teda přibližně 13 g bílkovin.
Plus něco v tom jogurtu. No, a já bych měla denně sníst třeba 80 g bílkovin, což fakt neužeru! 8o
To abych začala snídat kuřecí prso a k obědu třicetidekovej stejk, ne?
Začínám chápat, že od výživových poradců lidi chodí s očima navrch hlavy, že tolik jídla nemají šanci sníst. :zed: :zed:
No, jsem čím dál víc zvědavá na tu poradkyni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75793
19.4.26 00:12
@jege píše: Více

Blbý, že tvůj kraj světa je 7 kiláků od vchodových dveří tvého trvalého bydliště. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75793
19.4.26 00:25

Nechápu, žes za těch 6 let vašeho vztahu nedokázala vzít jako fakt, že na vzdálenost 600 nebo kolik km toho chlapa prostě nemůžeš mít pod kontrolou.
Chceš, aby ti psal a občas za tebou přijel, to dělá, tak o co víc ti jde? 8o :nevim:

Já s Myšákem žiju, a na mou duši by mě nenapadlo řešit, co kde dělá a s kým tam asi je, když ráno vypadne do práce a vrátí se odpoledne. Říká, že je v práci, pokaždý jede jinam, a já většinou neudržím, ani kam že říkal, že to jede, protože je mi to jedno.
Znervózním akorát, když není doma v době, kdy i z Ostravy nebo Sokolova zpravidla doma bejvá, a v takovém případě zvednu telefon a volám mu.
Nebojím se, že je s milenkou, mám strach, aby nebyl někde namotanej na švestce, nebo pod kamionem.
A to já určitě nejsem ten, kdo tu co chvíli hlásá nepodmíněnou lásku a že není důležité, jestli mě miluje ten druhej, ale to, že já miluju jeho. To říkáš ty, že jo? ;)
Já Myšáka miluju s očekáváním reciprocity, ale současně mu věřím a nevidím žádnej důvod šlapat mu na brka.
Tak Helmuta prostě miluj a nech ho dejchat, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová