Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Tak to ja nekdy úmyslně odložim mobil
, proc do toho furt cucet
. Neodepisu klidne celý den, dva, bo proste se mi nechce
![]()
@Lorre píše: Více
No jelikoz me Helmut zna…
Tak neni zase tak obvykle, ze kdyz mu v tom nic nebrani, aby hned nenapsal…
ci alespon nereagoval na zpravu srdickem, do te doby, nez napise…ale tady on tu zpravu ani necetl…to mi prijde pri nejmensim zvlastni…a pak najednou pise jak divej, cestou na hotel…
Coz bych treba zase nepsala ja, pokud by to nehorelo…napsala bych az na hotelu…za chuze se mi blbe pise. Ale u stolu nad Kebabem, bych klidne napsala
Nebo si prinejmensim zpravu precetla. Ostatne on mi casto posila sam od sebe fotky jidla z restaurace, tudiz se neda rict, ze by s telefonem u jidla, mel nejaky zasadni problem
A je to vyresene ![]()
@Mkmkz píše: Více
Dyť jo. Dostala jsem 10 mg Atoris, doktorka říkala, že to je opravdu maloučko, že se může jít až na 80 mg.
Za tři měsíce na kontrolu, a když tak se to upraví.
Taky nepatřím k lidem, kteří, když jim lékař něco doporučí, budou rozumovat, že to vědí líp, a budou se kurýrovat po svém.
@Adull píše: Více
Já si na praktickou nestěžuju vůbec, mám roky takovou hnidopišku a zatím jsem měla vždycky pocit, že to se mnou myslí dobře.
Tchánovi, co roky ďobe Atoris a hrst dalších pilulí proti smrti, bylo nedávno 90, a protože jsem mu řekla, že 90 není žádnej věk, ale stovka je frajeřina
, odložil umírání na neurčito.
![]()
Takže léky na cholesterol snad alespoň ve výjimečných případech lidi během pár let užívání neusmrtí.
Pokusím se mezi ně zařadit. ![]()
@Mkmkz píše: Více
Já si schválně nastudovala, kolik jsem v těch vejcích teda snědla bílkovin…, vajec bylo 8, to je cca 100 g hmoty, a z toho teda přibližně 13 g bílkovin.
Plus něco v tom jogurtu. No, a já bych měla denně sníst třeba 80 g bílkovin, což fakt neužeru! ![]()
To abych začala snídat kuřecí prso a k obědu třicetidekovej stejk, ne?
Začínám chápat, že od výživových poradců lidi chodí s očima navrch hlavy, že tolik jídla nemají šanci sníst.
![]()
No, jsem čím dál víc zvědavá na tu poradkyni. ![]()
@jege píše: Více
Blbý, že tvůj kraj světa je 7 kiláků od vchodových dveří tvého trvalého bydliště. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Nechápu, žes za těch 6 let vašeho vztahu nedokázala vzít jako fakt, že na vzdálenost 600 nebo kolik km toho chlapa prostě nemůžeš mít pod kontrolou.
Chceš, aby ti psal a občas za tebou přijel, to dělá, tak o co víc ti jde?
![]()
Já s Myšákem žiju, a na mou duši by mě nenapadlo řešit, co kde dělá a s kým tam asi je, když ráno vypadne do práce a vrátí se odpoledne. Říká, že je v práci, pokaždý jede jinam, a já většinou neudržím, ani kam že říkal, že to jede, protože je mi to jedno.
Znervózním akorát, když není doma v době, kdy i z Ostravy nebo Sokolova zpravidla doma bejvá, a v takovém případě zvednu telefon a volám mu.
Nebojím se, že je s milenkou, mám strach, aby nebyl někde namotanej na švestce, nebo pod kamionem.
A to já určitě nejsem ten, kdo tu co chvíli hlásá nepodmíněnou lásku a že není důležité, jestli mě miluje ten druhej, ale to, že já miluju jeho. To říkáš ty, že jo? ![]()
Já Myšáka miluju s očekáváním reciprocity, ale současně mu věřím a nevidím žádnej důvod šlapat mu na brka.
Tak Helmuta prostě miluj a nech ho dejchat, ne? ![]()