Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Já teda taky uznávám volnejsi vztah. A takový ty stihacky mi fakt prijdou trapny. Ten chlap když chce zahnout, tak zahne. Nějaká mrcha ho svede
já osobně nesnáším takový šmírování, mám to i vypnuty, kdo kdy byl online. A myslím, že se tím ten človek zbytecne užírá. Samozřejmě nikdo nechce delat ficku v manželství, varit, uklizet, zatimco on si vyshukava bokem. Ale v mileneckym vztahu bych to dneska už fakt neresila.
@Lorre píše: Více
máš odvahu
, ale zase opíkat buřty na prvním rande a smrdět od ohně má taky něco do sebe ![]()
@xiaxxx píše: Více
až se uzdravíš, tak to třeba přejde tyhle nebezpečné halucinace ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ale běžně lidi nevisí na telefonu 24/7, i v tý restauraci se můžeš s někým zakecat…nebo ja treba v restauraci jím a pozoruji cvrkot, případně přemýšlím nad nesmrtelností chrousta a je to právě chvilka bez telefonu.
Neříkám, že to člověka zabije, ale nejsou to léky, které jsou neškodné.. jak je jednou bereš, už je nemůžeš vysadit, pokud jsou to statiny…proto je důležité je nasadit, když je to opravdu potřeba, někteří doktoři je dávají každému, kdo má lehce zvýšený cholesterol a to je blbina kardinální. Celkově hodně zvýšený je nebezpečný u lidi, kteří maji v rodinne anamneze nebo sami problemy se srdcem, cévami, vysokým tlakem…ale je to složitější, nebudu tu dělat tapetářku
![]()
Správně! Zbytek musí dojet dotyčná aneb setkáme se na půl cesty - já 7 km, ona 77 km!
![]()
@zmrzlik píše: Více
Správně, některé budou muset dorazit 177 km a mně do Globusu bude stačit 5 km!
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Netrucuj zas
, posle ti par srdecek, zalichoti ti ze si jeho dě. vka a vaši hlubokou lasku zpecetis fotkou tvého bujneho dekoltu ![]()