Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
To je normalni, jsou nabidky a nic a nekdy od skvelych chlapu, jen je vnimame jak kamarady a neni tam to „ono“, to nejde naplanovat a nejde s tim nic delat, pokud clovek neumi vztahy z rozumu a to Son neumi.
A ja verim uz tomu, ze si pritahujeme do zivota lidi, kteri nas maji neco naucit, vyresit nejaky problem v sobe, necemu porozumet a pokud si Son pritahuje Helmuty, nejaky duvod to bude mit.
@Honza 12 píše: Více
Helmut hat es Scheiss gemacht. Tak proto je u Son zmena pocitu. ![]()
@Centropen píše: Více
Sice jí píšeš slušně to, co já ironicky, ale smysl je +- stejný. Ovšem Ty jsi chápající virtuální skorokamarádka, a já rýpavý nedošukaný incel. ![]()
@jege píše: Více
Nevím, jak jsi na to přišel, ze je v mode hulvátstvi. Jenom kvůli tomu, ze se to libilo Son a Maline u Pirka, dobře, ještě Stock, tak ostatni jsme ho spíš odsuzovaly a skakaly. Nebudu cist, ze jsem vyzobana slunecnice jen proto, ze mi je přes pade.
@Centropen píše: Více
Přesně! Dokud jí neodkopne Helmut stejným stylem jako André, tak jej bude stále omlouvat a hledat, co v tom může být a v čem to vězí. ![]()
@Arturie píše: Více
Tak také to nepíšu Tobě, Siri a ostatním, které takové jednání netolerují a neomlouvají přímočarostí a úpřimností.
![]()
Souhlas, bud ji zere, nebo ne… v tomto nebyvaji veci zlozite… az na vyjimky potvrzujici pravidlo, pokud to napriklad neni nejaky pacient, co slysi hlas v hlave, nebo ma nejaky sileny komplex, atd.
Tebe baví číst neustále to samé aneb jak to Siri pojmenovala, když člověk dělá stále stejné chyby, a čeká, že jednou se to konečně povede? ![]()
@M_Vladim píše: Více
Na zastavení průjmu Cola, ne Pepsi. Pomalu ucucávat, pokud máš doma černé uhlí, tak si ho dej.
@Luxusnixicht píše: Více
No a jahody jsou moje a Zmrzlíka, takže nápodobně. A s Adull, Madonnou a spol. mám také něco, co chápeme jenom my.
![]()
@Klopotkova píše: Více
Taková katastrofa to zas není. Nekrotím se a netrůním. Akorát bych mohl jít rovnou na kolonoskopii - je vymeteno.
Příspěvek upraven 20.04.26 v 11:46
@jege píše: Více
ale kdyz Son nepise o Helmutech, tak se tu jenom hadate. To taky neni uplne skvele. Takze volba podobna tomu, jestli kulku mezi lopatky nebo lopatku mezi kulky ![]()