Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14011
20.4.26 01:20
@Lorre píše: Více

Jsi hrozně hodnej a obětavej :srdce: :* :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
20.4.26 01:35
@Luxusnixicht píše: Více

Méně kvalitního? To že někoho miluješ. Z něj ještě nedělá kvalitního. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14011
20.4.26 01:38
@Honza 12 píše: Více

Bohužel :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
20.4.26 01:40

A proč ho vlastně tak stíháš? Proč kontroluješ jeho polohu a srovnávaš to s tím, jestli je online. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14011
20.4.26 02:27

Mozna chci konecne najit ten dukaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17814
20.4.26 02:33

Neviditelna, na mobilu… zapada to do obrazu, ktery tady dlouhodobe o Helmutovi tvoris…vis Son, kdyz jsem minule cetla, ze te rozbrecelo, ze te chytl za ruku, ja ti na to nic nenapsala, ale bylo to smutny cteni… jsem si tehdy rikala, ze nema smysl ti k tomu neco psat..jen jsem si pomyslela, jak musis byt vyhladovela, jak moc ti chybi neha, ze te rozbreci, kdyz te chlap chytne za ruku…

Jinak k te aktualni situaci, predpokladam, ze se nerozejdete, napise ti par cukrliku, par srdicek a pojede se dal… fakt jsem jeste nevidela zenu byt takhle spokojenou a vdecnou za drobky, co ti chlap dava, fakt ne… tak sympaticka baba a tohle… :hug: :zed: :(

Příspěvek upraven 20.04.26 v 05:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17814
20.4.26 03:57
@Mkmkz píše: Více

Publikovanu, recenzovanu studiu snad nenapisali ludia, co sa na noc balia do alobalu. :)
Tvoj problem je, ze si nevyhladavas informacie, ale spoliehas sa na to, co ti povie tzv. „vedecky“ novinar, co je v podstate niekedy na rovnakej urovni, ako keby ti to hovoril clovek zabaleny do alobalu, vzhladom na to, ake blbiny obcas vypotia.

Mam skveleho praktickeho lekara a ten nesuhlasi v niektorych veciach s kolegami… a napriklad, ked som s nim konzultovala slavne covid ockovanie, nedoporucil mi ho, ze ho nepotrebujem a sam bol nastvany, ze on sa musel povinne ockovat, aby mohol dalej pracovat ako lekar. A mozeme predpokladat, ze nespi zabaleny v alobale. :)

Příspěvek upraven 20.04.26 v 04:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17814
20.4.26 03:58
@Mkmkz píše: Více

K statinom v skratke, ucinok statinov bol surestimovany, niektori pacienti ich brali zbytocne, ale je skupina pacientov, pre ktorych maju statiny zmysel, teda mali by ich brat.
Lekar/pacient maju byt informovani, mali by poznat absolutny prinos liecby statinmi a potencialne rizika liecby, co sa v mnohych pripadoch nedialo.
Ak si chces a o probleme nieco nacitat, hladaj napriklad " Evaluating the Association Between Low-Density Lipoprotein Cholesterol Reduction and Relative and Absolute Effects of Statin Treatment".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17814
20.4.26 04:19

Myslim, ze kdybys mela normalni vztah, nenapadne ti nekoho takhle konktrolovat, ale proto, ze je ten vztah jaky je a ze je to Helmut, ktery chronicky lze, kontrolujes casy pripojeni, protoze to je jedina vec, z ktere se muzes jakz-takz orientovat, jestli lze, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17814
20.4.26 04:34
@Adull píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17814
20.4.26 05:01
@Andelskej_Satan píše: Více

Kdo vi, treba se z toho Son dostane… az si uvedomi vlastni cenu, sebeuctu a co si zaslouzi, aby ji muzi davali… ale taky myslim, ze pravdepodobnejsi scenar bude, ze to prebije jinej chlap, jen aby to nebylo zas to samy v jine, helmuti barve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
20.4.26 05:40

Pak se nediv. Že ti lidi furt píšou, že nejsi spokojená. Už to z tebe zase čiší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
20.4.26 05:55

No vidíš, tady sama píšeš, jak jsi nespokojená.. Chápu, že to neumíš pořádně řešit. Ale proč tak tvrdošíjně tvrdíš, jak jsi v tom spokojená? Když už zase píšeš, že spokojená nejseš. Máš nějaký problém si přiznat, že to za moc nestojí? :think: Pripadáš mi obvykle jako celkem fajn ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
20.4.26 06:07
@Andelskej_Satan píše: Více

No aby se nedostala z deště pod okap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14589
20.4.26 06:10

Já myslím, že to je období. Když je to s Helmutem hezký a klape to, je Soni šťastná a spokojená. A když je krize, jako teď, je nespokojená. Soni sem píše naprosto všechno o sobě. Takže tu jsou ty výkyvy v přímém přenosu :nevim:. Ona tvrdí, že je spokojená v době, kdy opravdu je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová