Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6452
19.4.26 20:55
@Anonymní píše: Více

Jsem rad, ze jsem potesil…aspon nekoho. Na lejno uz rok a pul, ale to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36612
19.4.26 20:57
@sirikit píše: Více

Aneb kdo chvilku stál, už stojí opodál! :jazyk: :mrgreen:

Ale zase máš Myšáka a on Ti to vynahradí. :* :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 20:59
@Andelskej_Satan píše: Více

To není jedno, daří se ti alespoň třeba v práci? Někdy chvíli trvá, než se z toho člověk vyhrabe, důležité je to nevzdat!

• Citovat
  • Upravit
36612
19.4.26 21:00
@Centropen píše: Více

Však ano, ovšem já také. :jazyk:

A je zajímavé, jak má každý rád černý humor, ovšem jenom do doby, pokud se netýká jeho. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75841
19.4.26 21:00
@jege píše: Více

Přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
19.4.26 21:01
@Lorre píše: Více

8o No toto, ty me asi opravdu milujes :* Za to si zaslouzis plny talir meho rizota :* :mrgreen: Kdy se pro nej stavis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8392
19.4.26 21:02
@Andelskej_Satan píše: Více

Ne..většina lidí se z chyb poučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
19.4.26 21:03

Tvuj humor ale neni cerny :nevim: Spis je to takove trapne rypani a shazovani. Cerny humor vypada jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
19.4.26 21:05
@Luxusnixicht píše: Více

Ja te nemiluji, ale moderování od jegeho už bylo asi dost.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
29666
19.4.26 21:05
@Luxusnixicht píše: Více

Za úklid to předpokládám nebylo. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
19.4.26 21:06
@marin píše: Více

To bylo myslím zbytečné. :roll:

• Citovat
  • Upravit
29666
19.4.26 21:11

Tak zase, kdyby z toho tvoje osudová nevycouvala, tak tu taky píšeš o karmickém plameni. :pankac: Vždyť i ten tvůj název osudová něco značí. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
19.4.26 21:14
@Centropen píše: Více
:mrgreen: 8o A jezis…na Honzu jsem zapomnela… :oops: :jazyk: No to si zase neco vyslechnu :mrgreen: :jazyk: Cim dal horsi ne…spis mi cim dal vic padaji ty ruzove bryle…jinak je to vicemene stejne…nektere veci se zlepsily, treba to placeni, to ted se prekonaval…taky mi prisel naproti k vlaku, aniz bych neco rikala :D Cekal se mnou v apartmanu a nejel driv domu…dokud jsem mu teda nerekla, ze muze jet…zase jsem ho tam nechtela zbytecne drzet…ale nektere veci jsou porad stejne a ja je proste moc nechapu :nevim: Proc se mnou chce travit dva dny a pak si me pomalu nevsima? Proc jde se mnou mestem a jde 3 metry prede mnou… :think: Ja nevim no…nechci mu krivdit…treba si to neuvedomuje a je tak zvykly, treba pred necim utika…a zase byly veci, ktere byly hezke…treba to usnuti v mem objeti…snidane do postele…a taky se tam neustale staral o poradek a myl sam nadobi :D Ale nekdy mi prijde, jak martan a myslim si, ze tam taky v te emocni rovine neni vse v poradku…prijde mi vecne takovej zahloubanej :nevim: :think: Jestli ma celkove problem s tou neverou, nebo se boji, ze by se to nejak zvrtlo vic a drzi si odstup…ja to moc nechapu. Protoze pres to psani, je on zase nekdo uplne jinej a pise krasne a s laskou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
19.4.26 21:15

Tak jest 8) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
19.4.26 21:18

Ne to ne, ani si nemyslel, ze budu stihlejsi :mrgreen: :jazyk: Ale mozna by to bylo lepsi :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová