Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Prave
Ze chlap, kdyz chce, tak zahne a je jedno, jestli je zenska stihacka, nebo tolerantni…ale ta stihacka mu to alespon krapet zneprijemni
To zase proc ne
A hysterky a stihacky, jsou pry dobre v posteli
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jakoze umí dlouho spát? V tom jsem taky dobry
@Arturie píše: Více
Nedavno som videla rozhovor so zenou, ktora pracuje so zenami, ktore mali doma nasilnikov. Ziarlivec sa k nim pocita. Zaroven je byvalou vysetrovatelkou.
A bolo to strasne, ako opisovala vztahy s tymito chlapmi. Nikdy predtym som si tak velmi neuvedomovala, ake krute to je, zit s takym clovekom.
Ciste psychicke tyranie. Fuj.
@jege píše: Více
Krom tech vasich flirtovacek… Nebo co to vůbec je… Jak v pomocny škole
@Venetia píše: Více
To je nezávazné vtipkování. To neznáš? Moc příjemné. ![]()
@jege píše: Více
Tak kazdy to resime po svem…
U me jsou dva problemy…a sice to, ze mi vzdycky chybel jakykoliv dukaz a tim padem to proste neslo jen tak utnout, „jen“ na zaklade me intuice..a pak je tu problem, ze vim, ze Helmut me ma rad…
A ze zase na druhou stranu, me taky mohl davno poslat do pryc…kazda mince ma dve strany…a kdyz misto jedne moznosti, jich vidis padesat, je to o neco tezsi…
A vetsina zen uvazuje prave takhle…jen to tady takhle detailne nepisou, jako ja, nebo to vubec nepriznaji…
Ja jsem proste odvazna
A jo, jsou zeny, ktere tvrdi, ze maji muzsky mozek, no tak budiz, myslim si to o tom sve
Navic je to asi tak sexy, jak kdyz ma chlap zensky
Takze nikdy moc nevim, co tim chce basnik rict, jestli je to jako nejaka prednost…
Ale kdyz uz maji nektere zeny i pindoura, tak zase proc ne, svet jde porad kupredu
Jen nevim, zda spravnym smerem
![]()
@Anonymní píše: Více
Regenruju po procházce, návstěvě synagogy a židovského hřbitova.
Dnes bez platby vstupného. ![]()
Příspěvek upraven 19.04.26 v 19:52
@Venetia píše: Více
Neber to nějak urážlivě, ale přijde mi, že nemáš moc smysl pro humor..