Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (561)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75464
19.4.26 16:38
@Adull píše: Více

No vidiš to, jak jsme se shodly. :palec:
Hele, nechci ti to sebemíň rozporovat, ale ty máš fakt koule na to, že když ti v budoucnu najdou co já vím, vysokej tlak, cukr nebo třeba krev ve stolici, uklidníš se, že rodiče i prarodiče se ve zdraví dožili i bez doktorů vysokého věku, a spokojeně to odignoruješ?
To jsem teda evidentně ještě mnohem větší hypochondr, než jsem si doposud myslela. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7935
19.4.26 16:49
@sirikit píše: Více

Pokud vím, tak byla řeč o lécích na cholesterol, konkrétně o statinech :think: zbytek byla debata o rodinném genetickém fondu…nikde jsem nepsala, že by někdo měl ignorovat krev ve stolici nebo vysokej tlak..aneb řekni A a B si domyslíme :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24653
19.4.26 16:49

Jooo, LEX TALIONIS :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá! 

Já žádné trauma, na rozdíl od Son a Maliny, nemám. A jak tu tak píšeš, tak nějaké trauma ohledně Son a jejích Helmutů máš spíše Ty! 

A ano, byl tu klid, dokud se Son zase nevytasila se svými Helmuty a Malina se svým komplexem zachránkyně! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 16:55
@zmrzlik píše: Více

U nás celý den prší, to jsi ušla hodně, tolik kroků 8o já si jdu dát tu kávu teď, číšník na poponášení by měl být na každém výletu, takový Saturnin a nebo nějaký svalovec :oops:

• Citovat
  • Upravit
13652
19.4.26 16:55
@jege píše: Více

Se omlouváme, že jsme se ti to tady zase narušily :hug: :jazyk: Ale bohužel je nám to u zadku :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75464
19.4.26 17:02
@Adull píše: Více

No jasně, jenom logicky rozvíjím základní myšlenku.
Takže bys odmítla čistě jenom ty léky na cholesterol, ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30115
19.4.26 17:08
@zmrzlik píše: Více

Proc to delas? 8o Vždyť můžeš jet autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7935
19.4.26 17:09
@sirikit píše: Více

Přesně…o statinech si nemyslím nic dobrého, ale jak říkám…netýká se to hodně vysokeho cholesterolu a nebo pokud by měl člověk vysokou zátěž v rodině, případně k tomu cholesterolu třeba hodně vysoký tlak… A u cukrovky, když už jsi to zmínila bych taky přemýšlela, jestli se to nedá upravit stravou…ale samo to je čistě hypoteticky… záleží na tom jak vysoký by byl…
U všeho je to jako skládačka a každý člověk ma trochu jinou, protože dílky jsou rozdílné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 17:13
@Arturie píše: Více

Teď mi kamarádka vyprávěla o tom, jak je její manžel žárlivej a kontroluje ji telefonem, ona mu v manželství nikdy nevěrná nebyla a jakmile ten telefon nezvedne, tak je zle 8o dokonce jí do toho telefonu leze a vůbec by to do něj člověk neřekl, vypadá úplně normálně, milej chlap..

• Citovat
  • Upravit
13652
19.4.26 17:13
@Lorre píše: Více

Já mu koupím Estrolux, ten blokuje a vylučuje přebytečný estrogen :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3272
19.4.26 17:15

A kde jsou?. :jazyk: Dneska si je zasloužím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3272
19.4.26 17:15

Díky, už jsem se bála, že ČD jsou tabu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3272
19.4.26 17:19
@Anonymní píše: Více
:palec: To jo. Už se mi chlap směje, jak tu pajdam.Ale nejdi, když je to tak hezky v lese. :dance: Jj, ten by se hodil. A Lorre s grilem v cílové rovince. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3272
19.4.26 17:20
@Lorre píše: Více

Pro Tomovi krásný oči :P :mrgreen: Autem v lese? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30115
19.4.26 17:28