Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
No vidiš to, jak jsme se shodly. ![]()
Hele, nechci ti to sebemíň rozporovat, ale ty máš fakt koule na to, že když ti v budoucnu najdou co já vím, vysokej tlak, cukr nebo třeba krev ve stolici, uklidníš se, že rodiče i prarodiče se ve zdraví dožili i bez doktorů vysokého věku, a spokojeně to odignoruješ?
To jsem teda evidentně ještě mnohem větší hypochondr, než jsem si doposud myslela. ![]()
@sirikit píše: Více
Pokud vím, tak byla řeč o lécích na cholesterol, konkrétně o statinech
zbytek byla debata o rodinném genetickém fondu…nikde jsem nepsala, že by někdo měl ignorovat krev ve stolici nebo vysokej tlak..aneb řekni A a B si domyslíme
![]()
Jooo, LEX TALIONIS
![]()
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá!
Já žádné trauma, na rozdíl od Son a Maliny, nemám. A jak tu tak píšeš, tak nějaké trauma ohledně Son a jejích Helmutů máš spíše Ty!
A ano, byl tu klid, dokud se Son zase nevytasila se svými Helmuty a Malina se svým komplexem zachránkyně!
@zmrzlik píše: Více
U nás celý den prší, to jsi ušla hodně, tolik kroků
já si jdu dát tu kávu teď, číšník na poponášení by měl být na každém výletu, takový Saturnin a nebo nějaký svalovec ![]()
@jege píše: Více
Se omlouváme, že jsme se ti to tady zase narušily
Ale bohužel je nám to u zadku
![]()
@Adull píše: Více
No jasně, jenom logicky rozvíjím základní myšlenku.
Takže bys odmítla čistě jenom ty léky na cholesterol, ano?
@sirikit píše: Více
Přesně…o statinech si nemyslím nic dobrého, ale jak říkám…netýká se to hodně vysokeho cholesterolu a nebo pokud by měl člověk vysokou zátěž v rodině, případně k tomu cholesterolu třeba hodně vysoký tlak… A u cukrovky, když už jsi to zmínila bych taky přemýšlela, jestli se to nedá upravit stravou…ale samo to je čistě hypoteticky… záleží na tom jak vysoký by byl…
U všeho je to jako skládačka a každý člověk ma trochu jinou, protože dílky jsou rozdílné. ![]()
@Arturie píše: Více
Teď mi kamarádka vyprávěla o tom, jak je její manžel žárlivej a kontroluje ji telefonem, ona mu v manželství nikdy nevěrná nebyla a jakmile ten telefon nezvedne, tak je zle
dokonce jí do toho telefonu leze a vůbec by to do něj člověk neřekl, vypadá úplně normálně, milej chlap..
@Lorre píše: Více
Já mu koupím Estrolux, ten blokuje a vylučuje přebytečný estrogen
![]()
@Anonymní píše: Více