Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A kdo Son ubližuje? Ona má přece černý humor ráda! Nevidělas, jak kvitovala vtípky od Pírka ohledně vyzobaných starých slunečnic, opilců a úlisných hlásků? Dej mi přece možnost vetřít se do její přízně přes humor, který má ráda.
![]()
@Adull píše: Více
Hoď sem fotku! Anebo jste to již zblajzli? ![]()
@jege píše: Více
Bože drž uz hubu chvíli, respektive alespon prsty, konecne tu byl relativne klid a ty zas začneš vytahovat oprasovat svoje traumaticke zážitky ![]()
@Lorre píše: Více
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá! ![]()
Já žádné trauma, na rozdíl od Son a Maliny, nemám. A jak tu tak píšeš, tak nějaké trauma ohledně Son a jejích Helmutů máš spíše Ty! ![]()
A ano, byl tu klid, dokud se Son zase nevytasila se svými Helmuty a Malina se svým komplexem zachránkyně! ![]()
Pojďme se ujednotit na myšlence, že naštěstí máme demokracii a svobodu volby, takže si každý může ďobat/neďobat, cokoli uzná za vhodné. ![]()
Já ti tvůj super genofond a zdravé čupr předky sice závidím, nicméně rozhodně přeju, sama to mám želbohu rozdané jinak, takže jiný bude logicky i přístup nás dvou k vlastní preventivní medikaci.
Ok takhle? ![]()
@Lorre píše: Více
Tak určitě.
Po výletu 24 000 kroku nedolezu ani na WC. ![]()
Neboj, na chlapy v baloňáku si dávám majzla ![]()
@Anonymní píše: Více
Melas jít. Bylo to super. Akorát teď to chce číšníka a dobrou brazilskou kávu. ![]()
@sirikit píše: Více
Však píšu, že každý svéprávný má možnost volby a dost záleží na genetické zátěži 🤷🏼♀️což je nemlich to samé co píšeš teď ty… ![]()
@jege píše: Více
Tak jestli to chceš na mrtvoly, tak jak je libo
![]()
@zmrzlik píše: Více
Počkej, to ale nemusíš šlapat pěšky, klidně můžeš jet vlakem.
![]()