Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35747
19.4.26 19:58
@Luxusnixicht píše: Více

Tak aspoň je večer nebolí hlava. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35747
19.4.26 19:59
@Anonymní píše: Více

Ale já to vím. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 20:06
@jege píše: Více

A proč mi to píšeš? ;)

• Citovat
  • Upravit
7984
19.4.26 20:06

Tak ono pokud má žena zčásti mužský mozek může to znamenat jen, že je vic pragmatická, neřeší blbiny a nehysterčí jen proto, že chlap sedí o 10 min. dýl na WC a nevzal si s sebou telefon, aby odepsal na strašně důležitou sms se srdíčkem :think:
A pokud myslíš, že stalking a hysterie je sexy a sen všech chlapů, tak věř, že to je to poslední a většina z nich se tomu vyhýbá jako čert kříži :think:

Líbí se mi popis…že většina toho všeho se děje pouze v tvojí hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14011
19.4.26 20:08
@Adull píše: Více

Já teda smysl pro humor mám, ale to, co tu píšete s Jegem, mi zase tak moc humorné nepřijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7984
19.4.26 20:10

Tak to nečti, neni nic jednoduššího 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14011
19.4.26 20:14
@Adull píše: Více

Tak já neříkám, že je to špatně, jen mě vždycky zaráží to chlubení se tím tady…za mě jak ženský, tak i mužský mozek - obojí má své plusy a své minusy… :think: Nic není lepší, nebo horší. A samozřejmě všeho s mírou…a ne, nemyslím si, že hysterie je sen všech mužů :D Ale znám hodně mužů, kteří hysterku mají a jsou docela spokojeni…a třeba by zase nechtěli tu přehnaně rozumovou a klidnou, protože by tam neměli ten náboj… každému se líbí něco jiného, to je vcelku normální.

Příspěvek upraven 19.04.26 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75552
19.4.26 20:14

Tady bych souhlasila.
Humoru je mnoho druhů, a zrovna ten místní flirtovací, či co to je, evidentně není většinový.
Ale zas má člověk dvacet stránek prolítlých za tři minuty a ví, že mu nic zajímavého neuteklo. Za mě v pohodě, zvlášť, jestli se zůčastnění u psaní a četby opravdu řežou smíchy a mají kolektivně hezčí den. Buďme přející. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14011
19.4.26 20:16
@sirikit píše: Více
:mrgreen: Ano :* A mně osobně to taky nějak zásadně nevadí, ač mě to nezajímá, tak mě to ani nepohoršuje…nejsem Jege, abych tu tak prožívala, co tu kdo napíše :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14011
19.4.26 20:21

Az zitra? 8o :,( Sakra ja doufala, ze mi Helmi napise uz dnes :,( :jazyk: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35747
19.4.26 20:24

Tak kdybys tu nepsala elaboráty, ale příspěvky na 2-3 řádky a/nebo kdyby na Tebe nereagovali lidé, které čtu, tak to také přeskočím 1-2, ale takhle je to šílený opruz, když to přeskočíš, někdo na to zareaguje, a já nevím nač vlastně reaguje a musím se vracet zpět a louskat elaboráty. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35747
19.4.26 20:26

Správně, když to tady s @Adull, @zmrzlik a s dalšími rozjedeme, tak je to aspoň zábava, na rozdíl od 100× recyklovaných příběhů. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14011
19.4.26 20:31

Tak já vám tu nechtěla vše psát…to není povinnost :nevim: Aby jste se zase hned obuli do Helmuta :jazyk: A to setkání mělo dvě stránky…bylo to prostě zvláštní, hodně silné nahoru i dolů…a takhle zkraje, jsem to teprve vstřebávala…a ono až pak postupně, vylézaly na povrch další věci…Helmut mě taky za něco zkritizoval, ale to tu psát nechci :mrgreen: :jazyk: A celkově to pak zkrátka zase dostalo jiný rozměr…to co máme s Helmutem, to chápeme jen my dva, to už jsem pochopila… :D To je v mé hlavě, i v té jeho ;) A ano, v tomhle jsme oba podivíni…a pokud napíše, jsem ochotná mu vysvětlit, co se mi děje a diskutovat s ním…ale jinak ano, vím, že se nic nezmění…to já vím…jen asi pořád úplně nevím, jak z toho ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7984
19.4.26 20:32

Nemusi to být chlubení jako spíš fakt…prostě sdělení jak to má někdo jiný…což bys zrovna ty, která tu sdílíš každý prd mohla pochopit :think:
Náboj žena nemusí nutně dokazovat tak, že se chlap musi hlásit jak na probačním nebo všechno probirá ze všech stran…někdy je pravda vic než jasná a jak se říká prostě ji „neochčiješ“…nicméně pokud bys byla spokojená, tak o tom žádná…ale to ty evidentně nejsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14011
19.4.26 20:32
Život není fér :hug: Takovéhle starosti mít :kytka: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...