Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29550
19.4.26 21:21
@Luxusnixicht píše: Více

Tak musí si něco najít, aby se do toho moc neponořil. :nevim: Já bych to tipla na to, že si chce nechat ten odstup a musí si to nějak v sobě logicky vyargumentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29550
19.4.26 21:22
@Centropen píše: Více

Nechápu, co bylo zbytečné. :nevim: Son pochopila, jak to bylo myšleno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105918
19.4.26 21:28
@Anonymní píše: Více

Tyhle organizátorky to taky nechápu co je na nich pritazliveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35744
19.4.26 21:28

A tohle vtipné je? Rizoto po sto padesáte? To my s Adull, Zmrzlíkem a dalšími se tolikrát neopakujeme a furt házíme do placu nějaké nové srandičky a vtípky! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29550
19.4.26 21:30
@jege píše: Více

Jako jahody se šlehačkou? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
19.4.26 21:31

Tak to je fakt zvláštní… 8o
Ok, mytí nádobí muze byt zvyk z domu. Ale ten rozpor mezi psaní a 3 metry odstupu je hodně divný.
Chlap který touží v psanem projevu přece touží i fyzicky a možná 2× tolik.
Jste si blízcí natolik, že s ním o tom můžeš otevřeně mluvit? Pokud ano, proč se jednoduše nezeptáš?
Pokud o takových věcech nemluvite, pak ta blizkost asi není úplně blízká.
Pro mě by normálním a očekáváným chováním byla „dvoudenní liana“ a nic mezi tím.
Osobně už jsem bystřila, když jsi psala, že ty sis šla pro víno a on pro kebab. Tak jako…pokud jsem s milovaným člověkem takhle málo, tak sakra využiju každou společnou minutu.
Dalo by se na tu situaci aplikovat zde otřepané „až tak moc tě nežere“?
Zkus pominout psaní. Úplně od toho odhlédni a nechej jen ty dva dny setkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35744
19.4.26 21:31

Samozřejmě, jenom Ty máš patent na posuzování toho správného černého humoru, který ale kromě Pírka stejně nikdo jiný nemá. Ten mohl klidně zveřejnit i nahatou Malinu s s její přesnou adresou, a to by teprve byla sranda k popukání. Pokud ovšem zavtipkuje někdo na Tvůj účet, tak je to najednou trapné rýpání a shazování. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14003
19.4.26 21:34

Ano, prave 100 lidi, 100 chuti…vidime jak tu vsichni treba pisi o Helmutovi, ze je to reklama na to, co by vetsina zen nikdy nechtela a ja se do nej zblaznila az po usi…a co teprv takovej Andy :mrgreen: Takze i kdyz je nekdo extrem, muze mit sve obdivovatele a casto to tak i je…lidi jsou zvlastni druh…a nejednaji vzdy podle logiky :D Takze to, ze je nekdo dokonaly, klidny, vyrovnany, krasny, neznamena, ze ho automaticky bude kazdej milovat…ja se teda casto spis zamilovavam do tech extremu :mrgreen: :jazyk: Nebo zkratka do lidi, co nezapadaji do skatulek a jsou trochu jini…dokonalost mi vlastne neprijde nicim sexy, ani zajimava…vzdycky jsem to tak mela. A ano, vsichni jsme takova smesice a kombinace :D Ja mam rada zeny, co jsou hodne zenske…tedy kdybych byla chlap, takove by me pritahovaly :mrgreen: Ale zase vic si rozumim s tema, co jsou vic jako chlapi, to je fakt :D A celkove mam rada lidi, se kteryma je sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35744
19.4.26 21:35
@Centropen píše: Více

Já nemoderuji, ale když tu ona může furt psát, jak jí vadí mé flirtování a bůhví co ještě, tak zrovna tak mohu já napsat, jak mi vadí Helmut na 100 způsobů, aneb co platilo včera, dnes už neplatí, aby to zase platilo zítra. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 21:35

To nemohl, když o mně skoro nic neví a takovou fotku nemá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7983
19.4.26 21:36

To buď jedině ráda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105918
19.4.26 21:37
@Andelskej_Satan píše: Více

Musíš?
To asi není tak snadné, spíše velká náhoda a štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35744
19.4.26 21:40
@marin píše: Více

To ale nebyl můj název, ale Váš. Holt každý někdy nastoupí na hrábě. :jazyk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
19.4.26 21:41

Vždyť je to pořád dokola. Když on tak já, kdyz ona tak já. Se na to bodni a skákej.
Mě celkem vyškolila klopotice. :mrgreen:
Naučila mě sebekázně a nereagování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35744
19.4.26 21:41
@marin píše: Více

To někdo z nás něco psal o jahodách se šlehačkou? 8o :think: :nevim:

Nevymýšlíš si tak trochu? :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat