Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Málo kdo je tak blbej. Aby se pálil o rozžhavená kamna opakovaně. Takže mají velkou šanci se poučit.
@Lorre píše: Více
Tak nejde o to, ze to prijde vtipne tobě. Prijde to vtipné jim.
Chodi se sem bavit a „blbnout“. Já se sem taky chodím jen bavit a pokud mám něco opravdu k řešení, píšu to v uzavřence
. Jegi si může psát co chce. Soni si taky může psat co chce a nikdo nemá povinnost to cist
. Mě třeba zajímaly i ty hubnoucí věci, co tu psala Siri. I kdyz tuk tuk zatim to nepotřebuju, tak je dobrý do budoucna vedet
. A nebo nazory na leky na cholesterol. Jsem třeba nevěděla, že dřív norma byla 6 a ted je 5
. Je to tu prostě vlakno "o všem "… A pokud mě něco nebaví a nezajímá (nechutnosti ikony třeba), skáču to. ![]()
@Anonymní píše: Více
Můj exmanzel taky navenek pusobil jako vtipny, obetavy manžel. Ale byl to domaci teror. Nebyla jsem jediná, komu to zasahovalo i do práce. Kluci v práci si z toho delali sr.andu, když jsme jeli z firemni akce, kterou jsem zorganizovala, ať nejsem tak vesela, ať starej doma nevyvadi, ať jsem neutralni, ze se to jakztakz povedlo. Delali jsme v jedné korporaci, takže ho znali.
@Honza 12 píše: Více
Až dočteš, tak na tu spokojenost změníš názor ![]()
A ty myslíš, že tvoje jakože "flirtování "je nějaký čtenářský majstrštyk?🤦🏼♀️Pokud se ti něco nelíbí, tak to nečti…já tvoje příspěvky taky sķáču..neni v nich kromě podlézání Son nic zajímavého…a I to mě zajímá spíš z důvodu, jak daleko v té trapnosti dojdeš ![]()
Nemůžu, trénují na Lysou.
No trochu jsem to včera přepálila
To je dnes na paleťák ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To kazdopadne musi byt vynikajici v posteli. Politik mě za jednu vymenil. A když jsem jí pak slysela po telefonu, tak jsem fakt nechapala. Jak moh inteligentni chlap skocit na něco takovyho. Menil kvůli ní zamky v celym baraku, ona se mezitím vdala, pak rozvedla, všem to vypravel, všem byl pro smich. Na druhou stranu jedné hysterce budu vdecna do konce života. Ta, co mi odtahla exe zarlivce.
@M_Vladim píše: Více
A víš jaký je rozdíl, mezi černým a morbidním humorem?
@Luxusnixicht píše: Více
Vnitřní boj? Nevím, jak ostatní pánové tady. Ale chlapy vnitřní boje obvykle nevedou.
Aspoň né tak složitě, jak to popisuješ.
Kompotované ano. Ale když jsou čerstvé jahody v sezóně se šlehačkou nebo zakysanou smetanou, tak to je dobrota.
Takové naučené vzorce se jen tak nezmění. Na tom se musí cíleně pracovat a u někoho je to práce na léta. To máš jako s adrenalinem, ty lidi vědí, že je to nebezpečné, ale nemohou si pomoci. Závislost jako každá jiná.
Ja teda vedu vnitrni boj kazdy den. Rano vstanu a reknu si, ze uz mezi ty intelektualy na emiminu chodit nebudu. A jsem tu zas 🙈 ![]()