Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Tak proto zrovna ty by si vůči tomu měl mít pochopení. Nebýt toho, tak si se v tom plácal možná dodneška.
Mohl by si dát práci a spočítat, kolikrát v diskusi padlo rizoto X jahody se šlehačkou. A máš co dělat na celý večer. ![]()
@Centropen píše: Více
Az tak moc te nezere, si uplne nemyslim…spis ma v sobe nejakej vnitrni boj…to z nej citim…on se uplne jakoby zablokuje vuci me…pricemz ten prvni den, to bylo v pohode, nastalo to az druhy den…najednou takove ochladnuti…AI nekolikrat u nej zminovala - vyhybavou vazbu vztahu, ze by to na nej sedelo…a kdyz jsem o tom cetla, tak skutecne ano…ale fakt nevim, co se v nem deje…prijde mi, ze je jednak nervozni a jednak ze se neceho boji, ale nejvic, ze pred necim utika…on je takovej jako uplne strnulej..a ta vyhybava vazba neni porucha, kazdy mame nejakou vazbu, nekdo normalni, nekdo uzkostnou - to mam pry ja
A nekdo vyhybavou…a pry prave uzkostni a vyhybavi se casto vzajemne pritahuji
Ale vede to k mnoha problemum, protoze jsou to vlastne protiklady…a u tech vyhybavych je prave typicke to vrele psani a chlad na zivo…protoze na zivo je to pro ne moc intenzivni…je to pry urcita obrana, to stahnuti se…a sedelo by tam i to, jak mi jednou rekl, ze mu vetsina zen leze rychle na nervy…takovy dojem, jsem obcas taky mela
Jinak, to ze on sel pro Kebab a ja pro vino…puvodne mel jit jen on pro Kebab a ja ze pockam „doma“…a ja mu pak rekla, ze si mezitim skocim pro vino…v tom bych nejak problem nevidela…a asi ano, mohla bych se ho na to zeptat…uz jsem se ostatne kdysi i ptala na to jeho chladnejsi chovani a bylo mi receno, ze mu mam vse rikat v tu chvili, co chci, ze je jaky je a hodne veci, ho nenapadne…
Proste zvlastni povaha.
@Centropen píše: Více
Já bych jí i poskákal, ale když já se neutrhnu ani na tu polovinu cesty, co jezdi ona.
![]()
@marin píše: Více
To určitě! Když to nejde, tak to nejde. Správný chlap zatne zuby a… brečí až když nikdo nevidí.
![]()
@Luxusnixicht mno, nemáte to jednoduché. Nebyla jsem tam, a nejsem ty. Standardní to ovšem není.
@M_Vladim píše: Více
Správně, ale když už si publikum něco takového žádá, tak není problém mu vyhovět. Přece nebudu trapně zdvořilý, když je v módě hulvátství! ![]()
Co to meles, ja ti nikdy tve flirtovani zde nevytykala…
Jen jsem napsala, ze to preskakuju, pac me to nebavi, ale ze s tim nemam nejmensi problem
To ty mi tu porad kazes, co smim a nesmim psat…pis si, co chces a me taky nech
A nechapu, jak zrovna ty muzes nekomu vytykat, ze je labilni, ci hystericky
To mi opravdu hlava nebere.
Každý ne,
Ale na jeho milovníky to opravdu plati
@marin píše: Více
To urkitě! Teď jsem po týdenním prokrastinování a trčení za PC konečně dodělal podklady k DPH pro účetní a budu se drbat s něčím takovým?!
![]()
@Luxusnixicht počkej, měla jsi dojem, že mu lezeš na nervy?
![]()
Na AI se vykašli je to stroj a mele páté přes deváté. Regulérně halucinuje a píše podlézavě. Neověřuje fakta, data, nic. Žádný spoleh.