Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (563)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29532
19.4.26 21:42
@jege píše: Více

Tak proto zrovna ty by si vůči tomu měl mít pochopení. Nebýt toho, tak si se v tom plácal možná dodneška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
19.4.26 21:42

Ale ani jedno není černý humor. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532
19.4.26 21:43

Mohl by si dát práci a spočítat, kolikrát v diskusi padlo rizoto X jahody se šlehačkou. A máš co dělat na celý večer. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 21:46
@marin píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
13785
19.4.26 21:49
@Centropen píše: Více

Az tak moc te nezere, si uplne nemyslim…spis ma v sobe nejakej vnitrni boj…to z nej citim…on se uplne jakoby zablokuje vuci me…pricemz ten prvni den, to bylo v pohode, nastalo to az druhy den…najednou takove ochladnuti…AI nekolikrat u nej zminovala - vyhybavou vazbu vztahu, ze by to na nej sedelo…a kdyz jsem o tom cetla, tak skutecne ano…ale fakt nevim, co se v nem deje…prijde mi, ze je jednak nervozni a jednak ze se neceho boji, ale nejvic, ze pred necim utika…on je takovej jako uplne strnulej..a ta vyhybava vazba neni porucha, kazdy mame nejakou vazbu, nekdo normalni, nekdo uzkostnou - to mam pry ja :mrgreen: A nekdo vyhybavou…a pry prave uzkostni a vyhybavi se casto vzajemne pritahuji :jazyk: :D :think: Ale vede to k mnoha problemum, protoze jsou to vlastne protiklady…a u tech vyhybavych je prave typicke to vrele psani a chlad na zivo…protoze na zivo je to pro ne moc intenzivni…je to pry urcita obrana, to stahnuti se…a sedelo by tam i to, jak mi jednou rekl, ze mu vetsina zen leze rychle na nervy…takovy dojem, jsem obcas taky mela :mrgreen: :roll: Jinak, to ze on sel pro Kebab a ja pro vino…puvodne mel jit jen on pro Kebab a ja ze pockam „doma“…a ja mu pak rekla, ze si mezitim skocim pro vino…v tom bych nejak problem nevidela…a asi ano, mohla bych se ho na to zeptat…uz jsem se ostatne kdysi i ptala na to jeho chladnejsi chovani a bylo mi receno, ze mu mam vse rikat v tu chvili, co chci, ze je jaky je a hodne veci, ho nenapadne… :think: Proste zvlastni povaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30192
19.4.26 21:50
@Luxusnixicht píše: Více

To ti nepřijde správně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35685
19.4.26 21:51
@Centropen píše: Více

Já bych jí i poskákal, ale když já se neutrhnu ani na tu polovinu cesty, co jezdi ona. :( :,( :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35685
19.4.26 21:52

To určitě! Když to nejde, tak to nejde. Správný chlap zatne zuby a… brečí až když nikdo nevidí. :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
19.4.26 21:53

@Luxusnixicht mno, nemáte to jednoduché. Nebyla jsem tam, a nejsem ty. Standardní to ovšem není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35685
19.4.26 21:54
@M_Vladim píše: Více

Správně, ale když už si publikum něco takového žádá, tak není problém mu vyhovět. Přece nebudu trapně zdvořilý, když je v módě hulvátství! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13785
19.4.26 21:54

Co to meles, ja ti nikdy tve flirtovani zde nevytykala… :nevim: Jen jsem napsala, ze to preskakuju, pac me to nebavi, ale ze s tim nemam nejmensi problem :nevim: To ty mi tu porad kazes, co smim a nesmim psat…pis si, co chces a me taky nech ;) A nechapu, jak zrovna ty muzes nekomu vytykat, ze je labilni, ci hystericky :nevim: :think: To mi opravdu hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105725
19.4.26 21:55

Každý ne,
Ale na jeho milovníky to opravdu plati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35685
19.4.26 21:55

To urkitě! Teď jsem po týdenním prokrastinování a trčení za PC konečně dodělal podklady k DPH pro účetní a budu se drbat s něčím takovým?! :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
19.4.26 21:56

@Luxusnixicht počkej, měla jsi dojem, že mu lezeš na nervy? 8o 8o 8o
Na AI se vykašli je to stroj a mele páté přes deváté. Regulérně halucinuje a píše podlézavě. Neověřuje fakta, data, nic. Žádný spoleh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105725
19.4.26 21:57
@M_Vladim píše: Více

Dostaneme přednášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...