Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14950
19.4.26 18:55
@Anonymní píše: Více

Detektiv :mrgreen: Jo to je pravda, mám to po babičce… :jazyk: Ale spíš je to taková ta hyperaktivita v oblasti přemýšlení… mám to nejvíc náročné sama se sebou :jazyk: AI mi řekla, že často vím víc, než bych chtěla…a ano, raději bych tohle vůbec neměla :nevim: Protože já si v rozhovoru i s jinými lidmi všimnu každého detailu, vidím jim do hlavy…a když mi někdo lže, často to poznám, ale nevím, jak mám reagovat…a u Helmuta to poznám dvojnásob, protože jsme si blízcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36453
19.4.26 18:55
@Adull píše: Více

Ty naivko! Zítra bude zas všechno zalité sluncem, a za pár týdnu bude ve hře také Andy. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 18:58
@jege píše: Více

To máš pravdu, protože nedělím lidi jen na muže a ženy a nesrovnávám věci, které srovnat nejde. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.26 19:09
@Luxusnixicht píše: Více

Já bych řekla, že tahle tvoje vlastnost se hodně projeví právě virtuálně a je teda občas šílená :mrgreen: :hug: a introverti ji mají asi často, jen možná trochu míň intenzivní.. já mám něco podobného, taky tady od vás v uzavřence slýchám, že moc přemýšlím..

• Citovat
  • Upravit
14950
19.4.26 19:11

Ja nejsem stihacka a uz vubec Helmuta neosocuji bezduvodne…hele muj ex byl taky v pohode a normalni, tolerantni…ale ve chvili, kdy mi prisel na neveru, se z nej stal cvok, pred kterym jsem nemohla vzit ani telefon do ruky…ale to uz byl jen nasledek me nevery…casto mi rikal, ze jsem z nej udelala uplnyho blazna…az s Helmutem jsem pochopila, co tim presne myslel…to neni stihacstvi, je to zoufalost. Prala bych ti, aby jsi mel parozi, ze bys neprosel dverma a chtela bych videt, jak klidnej by jsi pak byl frajere.

Příspěvek upraven 19.04.26 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 19:12
@Lorre píše: Více
:mrgreen: jestli už ti vyrostla prsa, tak ti to nepomůže :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
37183
19.4.26 19:12
@Venetia píše: Více

Uóóómmmm!
:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.4.26 19:14

Ja si nevsimla, ze by se tu jinak resilo neco zajimaveho :think: Takze tady tomu Helmuti nijak vyznamne neuskodi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 19:16
@M_Vladim píše: Více

To byl gong? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36453
19.4.26 19:17
@Anonymní píše: Více

A nepřej si vědět, co si přitom myslí doopravdy. ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36453
19.4.26 19:22

Určitě bych to neřešil stylem - konec, jdu pryč, nevěru tolerovat nebudu, možná to nebyla nevěra, dám mu ještě šanci, prý jenom zaspal/vybil se mu telefon/zavolal kámoš/a td. a pod., sice mu moc nevěřím, ale co mám dělat, je to miláček a můj karmický dvojplamen, proč zas neodepisuje, určitě je s tou švédskou/německou/italskou/hotentotskou děfkou, to mu nedaruji, a takhle mohu tapetovat až do půlnoci. Baví? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36453
19.4.26 19:22

Všechno ostatní je zajímavější než Helmuti! :cert:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.4.26 19:23
@Lorre píše: Více

Nj, holt uz nejsem tak mrstna :,( :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14950
19.4.26 19:26
@Adull píše: Více

Pravdepodobne je, ale oficialne jsme to neukoncili, jen mlcime…ale uvidime, co prinesou dalsi dny…me to ted vsechno srotuje a nejsem schopna nic rict…mrzi me to a chybi mi, ale zaroven vim, ze se to bude opakovat a dopadne to stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75764
19.4.26 19:30

No jasně.
Znáš tu definici šílenství, že jo? ;) Když dokola opakujeme stejný postup v naději, že se dostaví jiný výsledek.
Až jednou přijdeš a napíšeš:" Překvapenííí!!! Dneska je to akorát rok, co jsem naposled odepsala Helmutovi! :dance: " bude to mít nějakou relevanci.
Zatím jedeš pořád to stejný kolečko.
Přečti si, co jsi psala po tom společném víkendu. Všecko jinak, mnohem hlubší, krása střídala nádheru… a pak se ukáže, že uprostřed tý krásy vlastně Helmut většinu času visel na telefonu, odtahoval se, a po návratu to zvadlo ještě mnohem výrazněji.
Teď klasicky uvažuješ, že to už moc nemá smysl, ale všichni víme, že to bude platit jen do té doby, než Helmut napíše nějakou hais msg.
Drtivá většina toho, co se mezi tebou a Helmutem děje, se děje jenom ve tvojí hlavě.
Jestli to chceš změnit, buď si aktualizuj sw, nebo to celý típni a vylez do reality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová