Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xiaxxx píše: Více
Souhlas.
Mám dojem, že spešl Ven to má hozený buď do polohy „jsem s chlapem z lásky, tak se ideálně budeme jen vzájemně hladit, sexikovat a mít hezké chvíle“, ať už to znamená cokoli, nebo „jsem s chlapem pro prachy, tak mu teda občas se sebezapřením i uvařím, hlavně, ať na mě nehrabe!
“
Úplně pomíjí možnost, že existují i vztahy, kde spolu lidi normálně žijí, přirozeně si rozdělí, co kdo v domácnosti zvládá líp, a to prostě dělá.
Nikdo nikoho nevykořisťuje a nikdo nikomu nic nedluží.
@Klopotkova píše: Více
Ne? Mně se paní líbí, sálá z ní taková rázná energie, přesně to potřebuju.
Ne eroticky, to mě nezajímá, ale nemám ráda chcíplý lišky a nějakou pípající víličku bych nedokázala brát vážně.
A k prachúm - poradenství, vážení, měření tělesného tuku, vody a jídelníky jsou zadarmo, platí se jen doplňky.
A za ty jsem tam včera nechala 2500,–. ![]()
Jako, dost, ale nastavila jsem si to tak, že radši vrazím peníze do vlákniny, suchárkú, hubnoucích ampulek… a zhubnula do svého nyny štíhlého šatníku, což mi bude dělat radost, než abych si musela nakoupit nový tlustý hadry, což by mi určitě radost nedělalo.
![]()
I tak to, myslím si, vyjde levněji, než si píchat ozempic a tyhle srandy, chci si zachovat chuť k jídlu a schopnost si ho vychutnat, takže tohle mi přijde jako taková nejschůdnější cesta, když už to svépomocí nedávám. ![]()
Chodí se k ní každý týden na kontroly, a počítám, že každý týden si samozřejmě zas dokoupím další zásoby, ale jsem s tím v pohodě, každá sranda holt něco stojí. ![]()
Příspěvek upraven 23.04.26 v 16:52
@Venetia píše: Více
Chceš prostě všecko, co je s tím chlapem spojený.
Lásku, smích, zážitky, sex, rozčilování se nad politikou, válení se ve víŕivce, společné jídlo, radost z novýho auta, společný smutek, když umře domácí mazlíček, péče o stárnoucí rodiče, pohoda na hezký dovče, nepohoda, když 6 dní neteče voda a volání polovici do práce (zrovna teď), kdy zhruba přijede, páč je tady pán ze sousední vesnice a chce něco na krtky. ![]()
Plus bambilion dalších společných věcí.
Jak chceš rozdělovat, co je důvod?
Chceš s tím druhým prostě bejt protože s ním ti život přijde zábavnější než bez něho
![]()
@Klopotkova Hele, oběd.
Prej 150 g masa (kuřecí prso) a 300 g tepelně upravené zeleniny. Je toho kopec, a pak si ještě dám kafe s mlíkem a dvě ty jejich jablečné sušenčičky jako sladkou tečku. ![]()
Přežít se na tom dá v pohodě.
@sirikit píše: Více
Vyzera to dobre. Tak nech sa dari.
Moja skusenost - priberam, ked poriadne nejem. Teda ked nejem v pravidelnych intervaloch a dostatocne nutricne vyvazene. Stresujem telo a ono uklada ![]()
@sirikit píše: Více
Chceš s tím druhým prostě bejt protože s ním ti život přijde zábavnější než bez něho
O tom to bude, to se mi vyhlo
@Mkmkz píše: Více
Vypadá, ale když jis každý to samé, tak už to taková lahůdka není
@Venetia píše: Více
Neviem nakolko vies byt sama so sebou (svojimi pocitmi a potrebami) vo vztahu…
Mrkni sa koncept nenasilnej komunikacie, ak chces.
Ze sa ten vztah neobmedzuje len na maly kusok tvojej osobnosti, alebo len niektore oblasti tvojho zivota.
Myslim si, ze s nikym nemozes zdielat uplne vsetko. Ale asi cim viac oblasti je v suzvuku, tym lepsie.
@Luxusnixicht píše: Více
No docela jo, alespon na muj vkus, kdyz si rozjela pak neco s hlubokým oralem ![]()