Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75762
23.4.26 15:03
@xiaxxx píše: Více

Souhlas.
Mám dojem, že spešl Ven to má hozený buď do polohy „jsem s chlapem z lásky, tak se ideálně budeme jen vzájemně hladit, sexikovat a mít hezké chvíle“, ať už to znamená cokoli, nebo „jsem s chlapem pro prachy, tak mu teda občas se sebezapřením i uvařím, hlavně, ať na mě nehrabe! :roll: “

Úplně pomíjí možnost, že existují i vztahy, kde spolu lidi normálně žijí, přirozeně si rozdělí, co kdo v domácnosti zvládá líp, a to prostě dělá.
Nikdo nikoho nevykořisťuje a nikdo nikomu nic nedluží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 15:08
@Lorre píše: Více

Schwanz je ocas 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.26 15:09
@Luxusnixicht píše: Více

Pro někoho, kdo tě má rád, je to moc.

• Citovat
  • Upravit
14937
23.4.26 15:16
@Anonymní píše: Více

Ja ji nam rada a vubec mi to nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
23.4.26 15:17
@sirikit píše: Více

Jako pro peníze i z lásky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
23.4.26 15:20
@Klopotkova píše: Více

Ne? Mně se paní líbí, sálá z ní taková rázná energie, přesně to potřebuju.
Ne eroticky, to mě nezajímá, ale nemám ráda chcíplý lišky a nějakou pípající víličku bych nedokázala brát vážně.

A k prachúm - poradenství, vážení, měření tělesného tuku, vody a jídelníky jsou zadarmo, platí se jen doplňky.
A za ty jsem tam včera nechala 2500,–. :roll:
Jako, dost, ale nastavila jsem si to tak, že radši vrazím peníze do vlákniny, suchárkú, hubnoucích ampulek… a zhubnula do svého nyny štíhlého šatníku, což mi bude dělat radost, než abych si musela nakoupit nový tlustý hadry, což by mi určitě radost nedělalo. :pocitac: :pocitac:
I tak to, myslím si, vyjde levněji, než si píchat ozempic a tyhle srandy, chci si zachovat chuť k jídlu a schopnost si ho vychutnat, takže tohle mi přijde jako taková nejschůdnější cesta, když už to svépomocí nedávám. :roll:
Chodí se k ní každý týden na kontroly, a počítám, že každý týden si samozřejmě zas dokoupím další zásoby, ale jsem s tím v pohodě, každá sranda holt něco stojí. :nevim:

Příspěvek upraven 23.04.26 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
23.4.26 15:32
@Venetia píše: Více

Chceš prostě všecko, co je s tím chlapem spojený.
Lásku, smích, zážitky, sex, rozčilování se nad politikou, válení se ve víŕivce, společné jídlo, radost z novýho auta, společný smutek, když umře domácí mazlíček, péče o stárnoucí rodiče, pohoda na hezký dovče, nepohoda, když 6 dní neteče voda a volání polovici do práce (zrovna teď), kdy zhruba přijede, páč je tady pán ze sousední vesnice a chce něco na krtky. :mrgreen:
Plus bambilion dalších společných věcí.
Jak chceš rozdělovat, co je důvod?
Chceš s tím druhým prostě bejt protože s ním ti život přijde zábavnější než bez něho
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
23.4.26 15:35

@Klopotkova Hele, oběd.
Prej 150 g masa (kuřecí prso) a 300 g tepelně upravené zeleniny. Je toho kopec, a pak si ještě dám kafe s mlíkem a dvě ty jejich jablečné sušenčičky jako sladkou tečku. :palec:
Přežít se na tom dá v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
23.4.26 15:44

Vyzera to dobre. Tak nech sa dari.
Moja skusenost - priberam, ked poriadne nejem. Teda ked nejem v pravidelnych intervaloch a dostatocne nutricne vyvazene. Stresujem telo a ono uklada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
23.4.26 15:45

Chceš s tím druhým prostě bejt protože s ním ti život přijde zábavnější než bez něho

O tom to bude, to se mi vyhlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
23.4.26 15:49
@Mkmkz píše: Více

Vypadá, ale když jis každý to samé, tak už to taková lahůdka není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
23.4.26 15:52

Neviem nakolko vies byt sama so sebou (svojimi pocitmi a potrebami) vo vztahu…
Mrkni sa koncept nenasilnej komunikacie, ak chces.
Ze sa ten vztah neobmedzuje len na maly kusok tvojej osobnosti, alebo len niektore oblasti tvojho zivota.
Myslim si, ze s nikym nemozes zdielat uplne vsetko. Ale asi cim viac oblasti je v suzvuku, tym lepsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
23.4.26 15:54

Ono sa to da vhodne obmienat. Predpokladam.

Příspěvek upraven 23.04.26 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
23.4.26 15:59
@Luxusnixicht píše: Více

No docela jo, alespon na muj vkus, kdyz si rozjela pak neco s hlubokým oralem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8340
23.4.26 16:01
@xiaxxx píše: Více
😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...