Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mkmkz píše: Více
Děkuju.
Hele přesně, jím blbě.
Ráno se hodně nasnídám, pak celej den nic, jen tu a tam ďobnu, a když se večer vrátím, nevím, co bych sežrala.
Ta poradkyně mi vlastně jen potvrdila, že to, co jsem si myslela že dělám špatně, fakt špatně dělám.
Včetně toho, že do hodiny po probuzení se mám nasnídat.
Já to vždycky odkládám, nejdřív tohle, pak toto ještě, a to a to… a je poledne. ![]()
Dyť se dívej, v kolik jsem fotila ten oběd. ![]()
A to ještě musím za 2,5 hodin stihnout svačinu (ovoce v množství „do hrsti“) a za další 3 hodiny večeři.
Ten časový rozvrh mi dělá největší problém, budu muset začít vstávat dřív, nebo co. ![]()
@Anonymní píše: Více
No ja to teda nepotřebuji slyšet od nikoho co dělá v posteli
, zvláště kdyz ho znám. To pracne umlcuji i některé své kamarády co jsou moc otevření. Me to tak nejak znechucuje, neboť fantazie pracuje
@Venetia píše: Více
Jo?
Ve všech vztazích, kdy jsi s tím chlapem bydlela?
Já to v manželství taky neměla, a teď si to moc užívám.
Před chvílí přijel z práce, pusa, pokecali jsme, utahuje si ze mě (v dobrým) stran hubnutí, zasmáli jsme se Babišovi se Star dance, teď se uložil v jídelně na koberec (rovná záda) k včerejšímu Survivoru, aby se udržel v obraze - Evička je jeho neteř, a já jdu chvílí dělat něco do práce.
Normální pohoda, nikdo nikoho nes3r3.
Jsem ráda, když je doma. ![]()
@sirikit píše: Více
Takze odteraz tvoje dni riadi jedalnicek
dlhsi den, viac casu na jedlo ![]()
Já už to řeším jen teoreticky
Nic neplanuju, ale vztahy mne vždycky zajímat budou
Snad jo
Ale ono ta strava bohatá na bílkoviny moc pestrá není
@sirikit píše: Více
Vy jste si nepřetočili kalendář. To by mě zabilo. A ty hnědé talíře jsou strašně těžké, že? Tu sadu znám z domova, akorát více hnědou a jsou z devadesátek ❤️ a viděla jsem i tmavě zelené a ty byly luxusní.
Přesně!
Mám pocit, že musím v jednom kuse něco jíst.
![]()
Ale z toho jídelníčku mám radost, protože v něm je fakt spousta ovoce a zeleniny každý den, což miluju! Maso taky, nemám problém.
Když jsem před těmi deseti lety držela ketonovku, byla zelenina povolená jen obden, a ovoce vůbec.
Takže si to dost užívám. Teď na tu svačinku se těším na ananas. ![]()
Dopo jsem měla nakrájené jahody s troškou jogurtu a dvěma lžícemi té jejich vlákniny, takové malé granulky, překvapivě dobré.
Mají to fakt vymyšlené - můžeš sladký, slaný, ovoce, zeleninu, maso, sušenčičky, různé konzistence, křupky křupou, suchárky jsou mňam.
Trochu jsem se bála těch ranních a večerních ampulek, že to bude hnusný, ale ne-e, takovej ňam panáček. Já to do sebe teda kopnu, ale příště se jí musím zeptat, jestli si to náhodou nemám dávat do vody.
![]()
A na noc nemám pít kafe, že mě kofein nahodí, nezklidním a v noci nehubnu. ![]()
Vyfasovala jsem nějaké bezkofeinové, a taky čaj, ale ten jsem ještě neochutnala.
Každopádně zatím mám pocit, že nejmíň si užiju hladu vždycky, když se pořádně položím do hubnutí. ![]()
Já taky, s manželem a Myšákem.
První pokus nic moc, ale tohle je fakt dobrý.
Já to plánuju obměňovat, maso i přílohy.
V lednici mám hamburgery z irského hovězího na zítra, k nim plánuju celerové hranolky z trouby a křepelčí volský voko. ![]()
A včera mi kolegyně poradila tortillu z mixnutého cottage s vajíčky, upéct na pečáku, do toho zamotat, co máš povolené a chutná ti to, a k tomu třeba okurku.
Poslala mi fotku a vypadá to dobře. ![]()
Zas když jde o jídlo, to já jsem invenční. ![]()
K těm suchárkům k snídani si můžu dělat různé tvarohové pomazánky, dneska jsem měla vajíčkovou, zítra si dám tuňákovou.
A mám slíbeno, že postupně mi bude přidávat suroviny, ten cottage zatím ještě nemůžu.
Příspěvek upraven 23.04.26 v 17:03
Vajicka, tvaroh, strukoviny, maso.
Problem vidim v tom, ze si to za tym sporakom treba odstat. Ze si nekupis polotovar a nemas vybavene.
Přesně. Člověk se tomu musí strašně věnovat, dělat si krabičky do práce a tak. Žádný, že se stavím u cesty na smažák v housce, nebo gyros.