Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
V určitém věku, řekla bych tak po tý 40 je stejně důležitější než kardio silový trénink. Ideálni třeba pilates.
Hurley je často chválena za svou krásu a přístup ke zdraví, což jsou témata, kterými se zabývá na sociálních sítích. „Moje mantra je: nejezte příliš mnoho, příliš rychle, příliš často nebo příliš pozdě. Nebo jinými slovy, jezte menší jídla, pořádně žvýkejte, zakažte svačiny a večeřte dříve,“ napsala. „Tohle mi funguje. Nepiju divné zelené džusy ani koktejly a doplňky stravy beru jen tehdy, když mi krevní test ukáže, že mám něco nedostatky.“
Takže žádný cukety, nebo dýně
A figura jak vysoustruhovana ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Hm. Co už nadělám.
Jednak si další hoďku několikrát týdně prostě nenajdu, nebo najít odmítám, nemám to prostě ráda a bičovat se nebudu, a krom toho jsem si celý život udržovala docela fajn postavu i bez cíleného cvičení, takže fakt ne.
Ať si to každej dělá, jak mu to vyhovuje, já se holt budu dál držet myšlenky, že jídlo je základ, a max tak si dám nějaký ten prostocvik na protažení a zpevnění.
@Venetia píše: Více
Nevím, jestli tomu úplně dobře rozumíš. Radost z doplnění by nefungovala. Protože jsem lidská bytost, a něha, intimita, láska a sex pro mě nejsou jen tělocvik. Když už bych si z nějakou druhou začal, kvůli doplnění chybějící ho sexu. Tak by se mě musela líbit, musely by tam být sympatie. Začal bych ji mít rád. Začala by mě chybět. Pravděpodobně bych se zamiloval. Chtěl bych s ní být. Což by mělo devastující vliv na vztah doma. To bych si teda fakt pomohl. Je to jasnější?
@Velryba černá píše: Více
Já svíčkovou a odpoledne jsem si dala nanuka ![]()
@stock píše: Více
Kdes z toho vyčetla, že neji cukety a dýně?🤔
@Anonymní píše: Více
Třikrát Zdravas' a v neděli, 3.5. PIM?
(Pražský mezinárodní maraton)
Příspěvek upraven 24.04.26 v 08:28
@M_Vladim víkend budu věnovat výběru ZOO, jak se zdá.
Nebo nějaký tip na hezkou kontaktní farmu?
Tip nemam, chodím do Pražské ZOO a taky na Děvín - tam jsou Převaláci ve velkém výběhu, plus vyhled na Prahu. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Obávám se, že Praha nebude nejlepší nápad.
Ale víš jak, my nesmíme ani naznačovat!