Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Bude čekat na nějakého zachránce.
jege dojede a přiveze jahody se šlehačkou. ![]()
@Adull píše: Více
Já taky
Odchází se zásadnějších problémů, kdy už to je většinou k neziti nebo o ničem
@zmrzlik píše: Více
A proto si s sebou musíš brát místo kyselého sladký…ksicht ![]()
@Venetia píše: Více
Přesně…jen ono to většinou doma tak nějak funguje…a to se špatně odchází..protože děti, rodina, přátelé, majetek…
…takže chuť rozsekávat většinou nemaji navic dost chlapů dokáže ten sex od citů dost striktně oddělit a protože je ti s někým fajn, tak si kvůli tomu nepřekopeš celý život ![]()
@zmrzlik píše: Více
Podle jednoho průzkumu má velice málo žen erotické představy spojené s kanceláří nebo prací všeobecně. Daleko více jich sní o sexu s neznámým cizincem někde v divočině. ![]()
@Lorre píše: Více
Ale neboj, Son bude stárnout do mlada, do krásy, uvidis ![]()
Ale všechna čest ty Hurley, je to výstavní kus, není popatlaná nějakejma takutejma sminkama, vypadá skvěle.
@sirikit píše: Více
No vsak ano, kazdy, co mu vyhovuje…ja jen reagovala na to, co jsi psala, ze mas mozna vic pohybu, nez ten, co sedi 8 hodin v kanclu a pak jde na hodinku do fitka…tak to mozna sice mas, ale pro hubnuti je dulezity i ten druh a intenzita pohybu…jinak samozrejme nic proti. Ja taky nejsem uplne sportovni typ, musim se vzdycky dokopat a pak uz to jde…a vim, ze s pohybem mi to slo vzdycky lepe.
@marin píše: Více
Je to komplikované, asi se na celé plánování vyse®u a nepojede se nikam. ![]()
@Adull píše: Více
Aby odpadly nesmyslné, zbytečně dohady, tak jsem se jí skočila zeptat ![]()
Jídelní lístek Elizabeth Hurley.
Elizabeth Hurley je známá svým zdravým životním stylem a zaměřuje se na bio, domácí jídlo, spíše než na striktní diety. Její strava je založena na jednoduchých principech a surovinách z její vlastní farmy.
Zde je přehled její typické stravy:
Snídaně: Často miska řeckého jogurtu, banán a trocha medu.
Oběd: Často lehčí jídlo, například miska zeleninové polévky.
Večeře: Hurley zdůraznila důležitost bio stravování a jí převážně maso a zeleninu z vlastní farmy. Vyhýbá se zpracovaným potravinám a dává přednost jednoduchým, čistým potravinám.
Filozofie: Zaměřuje se na rovnováhu a vaření od základu a vyhýbá se módním dietám.
Už dříve zmínila, že se vyhýbá mléčným výrobkům. Aby se udržela v kondici, kombinuje svou stravu s každodenní aktivitou, jako je běh nebo pilates/jóga, spíše než s intenzivním cvičením v posilovně.
@stock píše: Více
Jak bude vypadat Son mi je platný jako mrtvemu zimnik ![]()
@stock píše: Více
Ma to vydreny tu postavu, ale jak je k sežrání
![]()