Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Vůbec jsem nepochopila, proč by jakákoli štíhlá ženská neměla jíst cuketu nebo dýni. ![]()
Dyť je to normální zelenina.. ![]()
Běžně to jím, i když zrovna nehubnu.
Třeba tyhle řezy jsou na podzim famózní, vážně netřeba dýni vydávat za nějakou hubnoucí specialitu, nebo jak to stock myslela.
![]()
https://forbes.cz/…co-maji-riz/
Teď si je ovšem rozhodně delší dobu nedám. ![]()
Zato mladé cukety jsem si dneska nenažraně koupila tři, a brokolici a lilek a hadovky v akci. A keříčková rajčata.
Zeleniny teď mám značnou spotřebu.
![]()
@stock píše: Více
To jako vypadá, ale… myslíme tu stejnou Liz?
![]()
Když si zadám Elizabeth Hurley, na většině fotek je normálně nalíčená.
Jako tady. Podklad, linky, stíny, řasy, obočí, lesk na puse, od schopného profesionála obarvené vlasy. ![]()
Velká část těch šminek rozhodně tekutá je.
Což mě sebeméně nepohoršuje - naopak, považuju za samozřejmé, že se herečka udržuje ve formě. Akorát nechápu, co myslíš tím „není popatlaná.“ ![]()
Samozřejmě, že je „popatlaná.“
@My Melody píše: VíceÁ, zas až tak to být nemusí, postava se asi vycvičit dá, ale xicht ne.
@KalamityJohn píše: Více
Tenhle nesmysl už jsem četla, zajímalo by mě, koho vybrali jako testovací vzorek žen. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Anebo si celou tu dobu intenzívně píše s někým jiným, uvítal, že ses hodila k ledu a není rád, že se odtud snažíš vyhrabat zpět na výsluní.
Son neblbni, takhle se chlap, který po tobě touží, prostě nechová.
To snad poznáš i ty, ne?
@Anonymní píše: Více
Nemohu sloužit. Já jim při tom nesvítil a ani si už nepamatuju kde jsem to čet.
@Venetia píše: Více
Já si beru příklad z přírody.
Fakt jsem neviděla, že by si jakékoli zvíře šlo obden hoďku jen tak z plezíru zaběhat.
Jako jo, mláďata si hrajou, i moji psi, žijící ve smečce, si během dne párkrát hrají, přetahují se, zápasí a tak. Ale běží obvykle za nějakým cílem, zvířata v přírodě, když je někdo vyplaší, nebo se potřebují někam přesunout. Že by dobrovolně provozovali pravidelné kondiční běhy v konkrétně dané tepovce, to jako fakt nevím, že by bylo zoology zaznamenáno.
![]()
@KalamityJohn píše: Více
Ale zase, kdybych Tě potkala..Nezapomeň si vzít kilt
To by záviděla i Havlova. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Asi jo.Ale jako pako se chovat nemusí. ![]()
@Venetia píše: Více
Jedli domácí jídlo a netrpěli civilizačníma nemocema a nestresovali se tolik. Když se podíváš na ty modré zóny po světě, kde žijí lidé s nejvyšším věkem, tak přesně takhle žijí doteď a žádné speciální cvičení nepotřebují.