Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
889
24.4.26 19:14
@Adull píše: Více

Nejraději spím a jím, co s tím? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8165
24.4.26 19:18
@Luxusnixicht píše: Více

Tak takhle relaxuju na chatě, když tam jsem sama a třidim si myšlenky, ale nevydrzim ti dlouho😂…ale na nějaký výlety nerada jezdím sama…ráda to s někým sdílím…a moje nejka to má stejně, tak děláme damskou jízdu…památky, nákupy, kafíčka, večer prosecco nebo šáňo…super relax ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
24.4.26 19:22

To je pravda. Asi by me bavil aerobik
https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
24.4.26 19:28

Hele vypada to, ze on uz to ma vsechno na haku. Setkani strasny, po setkani strasny, takhle se nechova chlap, co ma zajem. Mela bys prestat investovat do nej energii. Jen zbytecne oddalujes konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8165
24.4.26 19:30
@sirikit píše: Více

Dýně i cuketa jsou zdravé potraviny a pokud je někdo neumi připravit…jeho chyba. A i kdyby dotyčná nebyla štíhlá, tak zakusek z dýně rozhodně lepší než tatranka.
A dýně…s pyré se dá kouzlit.
Cuketa tak ta má nula nula prd kalorií…je jak okurka, dost vody…a zákusky z ní jsou fakt luxusní a nikdo nepozná, že tam je…jen to chce zkoušet okraje a pokud je hořká vyhodit.
Jak to myslela netuším a tak nějak je mi to fuk :D…páč se v tom orientuji a orla nikdo učit létat nebude :D( už vůbec ne holub co kopíruje texty z AI :D :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
24.4.26 19:34

No tak minimálně to nejsi ty, kdo nenapsal poslední. Teď je míček na jeho straně hřiště.
Tohle mu ale není podobné. Vždycky jsi psala o tom, jaký je držák a nad věcí. Proč by s tebou nemluvil? :think:
Přijde mi, že končí…možná i ghostingem.
Setkání nic moc, pak 14 dnů vlažného přístupu a komunikace, pak scéna kvůli kebabu…
Tady už není moc na čem stavět. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21062
24.4.26 19:34
@zmrzlik píše: Více

Tak se kdyžtak ozvi. Leckde jsme byli. Třeba do Grand Canyonu je nejlíp sejít ze severu a vyjít na jihu a je dobře si sebou vzít plavky a na dně si dopředu zajistit nocleh v klimatizovaný ubytovně - pokud to jdeš v létě. Mám takový ty znalosti, co získáš až když to absolvuješ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8165
24.4.26 19:35
@stock píše: Více

Ale to neni řecký jogurt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8165
24.4.26 19:39
@stock píše: Více

Ne teď dočitám…to neznáš? :think:..a chytrá ano…vim, že řecký jogurt rozhodně neni..něco jako řecký jogurt…tak nepíš blbiny nebo si aspoň co kopíruješ přečti nez to někam nalepíš a nebudou ti na to přicházet reakce tohoto typu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8165
24.4.26 19:40
@Velryba černá píše: Více

Spi a jez…oni pak pošlou jeřáb, kdyby něco :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8165
24.4.26 19:42
@Fukitol píše: Více

No co…nasaď Boratky a šup do toho :D :D…pošleš video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
889
24.4.26 19:42

Tak hlavně ať ta pomoc nepřijde z Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8165
24.4.26 19:44
@Centropen píše: Více

Ale tedy po tolika letech ghosting na závěr…to je tedy ko.ot :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
24.4.26 19:45

asi bych mel nejdriv omrknout cvicenky v mistni telocvicne, aby nahodou nedoslo ke strategickemu prekvapeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
24.4.26 19:54
🤷‍♀️ tak Son sama připouští, že ho viděla jinak, než jaký je. Úplně rovnej chlap to nebude, tak proč ne ghosting? Face to face si to asi nesdělí a na pravdu Helma zřejmě nemá koule.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová